''Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα...'': Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας με αφορμή τη μέρα του Πατέρα

Τι δήλωσε για τον πατέρα και το επίθετό του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα...'': Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας με αφορμή τη μέρα του Πατέρα

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα το πρωινό της Κυριακής 19/6 ο Χάρης Ρώμας και συγκίνησε με τις δηλώσεις για τον πατέρα του. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή που έκανε στο επίθετό του και τον πατέρα του που δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Οι πρωινές εκπομπές φαίνεται ότι τιμάνε πάντως τον αγαπημένο ηθοποιό, αφού και πριν λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα», εκεί όπου τον περίμενε μια έκπληξη. Συγκεκριμένα παλιά του συνάδελφος και καλή του φίλη θέλησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του στον αέρα της εκπομπής και εκείνος δεν παρέλειψε να της κάνει και επαγγελματική πρόταση συνεργασίας.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα με αφορμή τη μέρα του Πατέρα

«Ποτέ δεν το μετάνιωσα, που άλλαξα το επίθετό μου. Ο πατέρας μου δεν ήθελε… Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα. Δεν έχω αποθηκεύσει κάποια. Βεβαίως μου έχει λείψει. Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή, όταν αναγνωρίζεις αυτό το βασικό δώρο που σου έκανε. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες.

Χάρης Ρώμας: ''Δεν αρκεί μια συγγνώμη...'' - Όσα δήλωσε για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Ο Χάρης Ρώμαςείχε αναφερθεί πριν λίγες μέρες στην «Super Κατερίνα» με τον γνωστό μεστό του τρόπο στις καταγγελίες σε βάρος γνωστών ηθοποιών, αλλά και σε όλους τους άλλους εμπλεκόμενους. Κλήθηκε να απαντήσει επίσης στο ποια θα ήταν η δική του στάση σε περίπτωση που αθωώνονταν.

Ο Ρώμας παραμένει ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αφού οι σειρές που έχει γράψει και οι ρόλοι που έχει υποδυθεί τον έχουν χαρακτηρίσει. Μάλιστα όταν μπήκε στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου τον αποκάλεσε «ο δήμαρχος της καρδιάς μας» αναφερόμενη στο «Καφέ της Χαράς» όπου πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες μας ξύπνησε μνήμες από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αναρτώντας στο instagram φωτογραφία του με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά(δείτε εδώ τι έγραψε).

«Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει απλά από μια γνωστή μου ότι είχε άσχημη συμπεριφορά, ωστόσο αυτό έχει μεγάλη διαφορά από τα περιστατικά για τα οποία κατηγορούνται». Είμαι της άποψης ότι όσοι εμπλέκονται σε αυτή και σε παρόμοιες υποθέσεις και είναι ένοχοι θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα της κακοποιητικής τους συμπεριφοράς και της κατάχρησης εξουσίας που έκαναν. Δεν αρκεί ένα συγγνώμη ή η ειλικρινής τους μεταμέλεια».

Για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους κατηγορούμενους σε περίπτωση που αθωώνονταν απάντησε:

«Εάν φτάναμε στο σημείο η ελληνική δικαιοσύνη να τους αθωώσει, πράγμα που θα γινόταν με στοιχεία τότε ενδεχομένως θα συνεργαζόμασταν. Βέβαια έχουν γίνει αδικίες και από τη δικαιοσύνη σε κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ταλαντούχος. Αυτός που έχει ταλέντο, πρέπει να ακολουθεί και έναν ηθικό δρόμο. Δεν μπορώ να δεχτώ το ταλαντούχος για ανθρώπους που κατηγορούνται για τέτοια παραπτώματα και δεν το λέω για κάποιον προσωπικά».