Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Με γωνίες και σκιστά μάτια - Ολόκληρος άντρας ο γιος της Αλικάκη και του Λαγούτη

Σε ποιον μοιάζει;

Με γωνίες και σκιστά μάτια - Ολόκληρος άντρας ο γιος της Αλικάκη και του Λαγούτη
News 19.06.2022 16:14
Από Ελένη Μήτση

Η Μυτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ήταν ένα από τα πολλά ζευγάρια ηθοποιών, που είχαν κοινή ζωή, αφού παντρεύτηκαν, έκαναν δύο πολύ ωραίους γιους και στη συνέχεια αποφάσισαν τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, με πολιτισμό ανάμεσα τους για το καλό των παιδιών.

Σήμερα βλέπουμε τον 16χρονο Γιώργο να έχει μεγαλώσει αρκετά και να είναι ενεργός στα social media. Mάλιστα κάνοντας ένα στόρι στον λογαριασμό του στο instagram είδαμε πως είχε να πάρει καλά γονίδια και εν τέλει τα πήρε, αφού η ομοιότητα στον μπαμπά του είναι εμφανής, με τις γωνίες και τα μάτια τους να είναι ίδια.

Ολόκληρος άντρας ο γιος της Mυρτούς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη

Γιώργος Λαγούτης

«Δεν είχαμε καλές σχέσεις από...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11/3 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον τρόπο που καταφέρουν να μείνουν οικογένεια μετά τον χωρισμό τους.

«Και με τους δύο μου γιους είμαστε φίλοι. Δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά επειδή έχουν τους ίδιους γονείς, είναι και θέμα χαρακτήρα. Και εγώ και η Μυρτώ έχουμε και με τους δύο μία πάρα πολύ ωραία σχέση που λέμε τα περισσότερα, δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα. Και εμείς οι μεγάλοι έχουμε πράγματα που τα κρατάμε και εμείς. Ακόμα και τα δύσκολα όμως τα συζητάμε.

Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από την αρχή του χωρισμού. Πέρασαν δύο χρονάκια, να ηρεμίσουμε, να φύγουν οι τσίτες και νομίζω χρειάζεται για όλους αυτό. Στην αρχή νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά με την Μυρτώ ποτέ δεν ξεφύγαμε. Υπήρχε ένας θυμός και τα απωθημένα του καθενός. Τα πράγματα χαλαρώνουν με τον χρόνο και με το πως βλέπεις τον άλλο. Νομίζω και η Μυρτώ έβλεπε σε εμένα και εγώ σίγουρα έβλεπα στη Μυρτώ μία γυναίκα η οποία ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ωραία μαμά, σωστή μαμά. Δεν υπήρχαν περίεργα πράγματα μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Της βγάζω το καπέλο» - Η Μυρτώ Αλικάκη επαινεί τη Γιούλικα Σκαφιδά

"Δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο" - Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη

Share