«Την επόμενη μέρα ήμουν σε κώμα!» - Συγκλονίζει με τις περιγραφές του για όσα πέρασε ο Άκης Σακελλαρίου

Μίλησε για όλα και αποκάλυψε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Την επόμενη μέρα ήμουν σε κώμα!» - Συγκλονίζει με τις περιγραφές του για όσα πέρασε ο Άκης Σακελλαρίου

Ο Άκης Σακελλαρίου, που πρόσφατα είδαμε στις Κάννες και στα βραβεία με την ταινία στην οποία συμμετείχε, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19/6 στην εκπομπή DOT, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία κόντεψε να του στοιχήσει πολύ σοβαρά...

Όσα είπε ο Άκης Σακελλαρίου στο DOT

«Πλέον αν αισθανθώ αδυναμία, θα ζητήσω αμέσως βοήθεια γιατρού. Τότε στο Mamma Mia ήταν επειδή το άφησα δύο εβδομάδες και δεν κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Το άφησα πολύ. Θυμάμαι μέσα από την εντατική που έστελνα ένα βιντεάκι όπου είχα τόσα πολλά καλώδια και την επόμενη ημέρα ήμουν σε κώμα» εξομολογήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου.

«Είναι μια παλιά ιστορία που με ταρακούνησε. Ήταν λάθος δικό μου και να αφουγκραζόμαστε το σώμα μας.»

Για την περιπέτεια του είχε μιλήσει και η Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα, στο πλατό του Ποιος είναι πρωινιάτικα; την Μεγάλη Πέμπτη 21/4 αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο από εκείνη την περίοδο καθώς συνεργάζονταν μαζί στο μιούζικαλ Mamma Mia.

«Παίζαμε μαζί στο Mamma Mia όταν πήγε στο νοσοκομείο. Είχε πολύ υψηλό πυρετό, είχε κολλήσει τη νόσο των λεγεωνάριων. Έπεσε σε κώμα, έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα γιατί ήμασταν σε περιοδεία και ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι, προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα και βέβαια όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει.

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που του μίλησα, παίζαμε στο Σοφικό Κορινθίας, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά. Είχα σοκαριστεί. Δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο. Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε.

Είχε αίσιο τέλος, ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πολύ συγκινητικό! Και έκανε και φάρσα! Έκανε ότι πάει να πέσει κι εμείς πάθαμε τρέλα», είπε.