Έφαγε πρωινό με τον Tom Hanks - Η απίστευτη εμπειρία γνωστού Έλληνα ηθοποιού στις Κάννες

Τι ανέφερε ο ίδιος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έφαγε πρωινό με τον Tom Hanks - Η απίστευτη εμπειρία γνωστού Έλληνα ηθοποιού στις Κάννες

Στην εκπομπή Στουντιο 4, το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5 ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή, μίλησε για την εμπειρία του στο Διεθνές Φεστιβάλ Καννών, όπως και ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος, καθώς είναι ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχει στην ταινία Dodo του Πάνου Κούτρα.

Η απίστευτη εμπειρία του Άκη Σακελλαρίου στις Κάννες

Μαζί του ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη και άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία, με τους Έλληνες celebrities να κλέβουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Ο ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στο πώς έζησε την εμπειρία των Καννών αυτές τις δύο μέρες, ενώ όπως αποκάλυψε έφαγαν πρωινό μαζί με τον πασίγνωστο σταρ του Hollywood, Tom Hanks. «Το πρωί που μας είχε τραπέζι ο Διευθυντής του φεστιβάλ ήταν μαζί μας και ο Tom Hanks. Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα αυτό», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Με κόρη γνωστού ηθοποιού φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Μιχαήλ Βαρθακούρης;

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο» κατέληξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό.