Η Μαρία Καζαριάν έγινε για πρώτη φορά μαμά και το αποκάλυψε με τον πιο γλυκό τρόπο

Λιώσαμε με τη φωτογραφία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Μαρία Καζαριάν έγινε για πρώτη φορά μαμά και το αποκάλυψε με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Μαρία Καζαριάν απείχε και απέχει τον τελευταίο καιρό από το Instagram για έναν πολύ σημαντικό λόγο, διότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ τα όμορφα στιγμιότυπα με την φουσκωμένη κοιλίτσα της), και λέμε ήταν διότι μέσα από μία τρυφερή ανάρτησή της για την γιορτή του πατέρα έκανε γνωστό πως έχει ήδη φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

Μαμά για πρώτη φορά η Μαρία Καζαριάν

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” και αδερφή της νικήτριας του πρώτου GNTM, λοιπόν επέλεξε την ημέρα του πατέρα για να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός μέσα από τα social media, μιας και φωτογράφισε τον σύντροφό της αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι τους και έγραψε: «Χαρούμενη γιορτή του πατέρα αγάπη μου», χωρίς ωστόσο να κάνει οποιαδήποτε αποκάλυψη για τον ερχομό του μωρού της.

Η Μαρία Καζαριάν έγινε για πρώτη φορά μαμά

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την ημέρα του πατέρα

Από το πρωί λοιπόν τα social media έχουν κατακλειστεί από ευχές στους απανταχού μπαμπάδες, και μία από αυτές τις ευχές ήταν την λαμπερής Κατερίνας Καινούργιου, μιας και δεν θα γινόταν να του ευχηθεί δημόσια αφού του έχει τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ τι συμβουλή της είχε δώσε πριν λίγο καιρόι)!

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον μπαμπά της, και οριακά δεν μας πήραν τα "ζουμία" με τα λόγια που είπε...

«Χρόνια πολλά ΜΠΑΜΠΑ. Ξέρω πως ό,τι κι αν έχω κάνει στην ζωή μου το χρωστάω σ’ εσένα, στο χαρακτήρα που έπλασες σε μένα και τις αξίες που μού εμφύτευσες… συγγνώμη για όλες τις φορές που σε πλήγωσα και που φάνηκα αχάριστη και σκληρή… Ξερεις κατι; Έβαλες ψηλά τον πήχη… Κι αν με ρωτήσουν τι θέλω για το μέλλον, θα τους πω έστω και λίγο να νιώσουν τα παιδιά μου όπως εγώ για ‘σένα… την απόλυτη ασφάλεια!

Θα ήθελα να σ’ έχω πάντα καπετάνιο στο δικό μου «καράβι» για την ασφάλεια που μου προσφέρεις, γιατί ξέρεις από φουρτούνες κι εγκαταλείπεις πάντα τελευταίος το πλοίο! Εισαι ο πιο ΔΥΝΑΤΟΣ ανθρωπος που έχω γνωρίσει… και όπως λέει με νεύρα η μαμά… είμαι ίδια ΕΣΥ! Α! Μπαμπά, ξέχασα το πιο σημαντικό … σ’ αγαπώ! (πιο εύκολα μπορώ να το γράψω από το να στο πω)

Χρονια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες… να τους χαιρόμαστε! (ακομα κ αν δεν είναι κοντά σα να ξέρετε πως σας προστατεύουν από κει ψηλά)».

Η συγκινητική ανάρτηση της ΚαινούργιουΗ συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου για τη γιορτή του πατέρα