Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και "έριξε" το instagram η Μαρία Καζαριάν

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και

Η Μαρία Καζαριάν πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους στην ζωή της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της.

Πλέον η ίδια δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές της αφού απολαμβάνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα με απόλυτη χαρά. Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω της ανάρτηση οι λιγούρες φαίνεται να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν είμαι εγώ είναι το μωρό».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καζαριάν

Ευχάριστα νέα - Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με το σύντροφό της

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Μαρία Καζαριάν και το σύντροφό της. Αποκαλύφθηκε πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τι συνέβη λοιπόν ανάμεσα τους;

Η παίκτρια του My style rocks είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Τζαμίλ ένας Λιβανέζος επιχειρηματίας.

Η Μαρία Καζαριάν μάλιστα, έχει επισκεφτεί τη Βηρητό και έχει γνωρίσει τους γονείς του κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε ένα από τα επεισόδια του show μόδας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού η Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι έκανε πριν λίγες ημέρες το επόμενο βήμα στη σχέση του. «Εδώ και μερικούς μήνες έχει μετακομίσει στο σπίτι του στα νότια προάστια. Είναι πάρα πολύ καλά και νομίζω πώς σύντομα θα έχουμε και το αμέσως επόμενο βήμα...».

Πριν από λίγες εβδομάδες να σημειώσουμε πως ο φωτογραφικός φακός, την είχε απαθανατίσει να κάνει βόλτα με το ποδήλατο της και ήταν άκρως εντυπωσιακή.