Χαρές στην οικογένεια της Ειρήνης Καζαριάν - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Ειρήνης Καζαριάν - Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν για την οικογένεια της νικήτρια του πρώτου GNTM, Ειρήνης Καζαριάν. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της αδερφής της, Μαρίας.

Έγκυος η Μαρία Καζαριάν

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε από το My style rocks, είναι έγκυος και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα, λίγο μετά από το ατύχημα που είχε.

Η Μαρία Καζαριάν να σημειωθεί πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία και έχει τρία αδέρφια την Ειρήνη, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Η Ειρήνη Καζαριάν είναι γνωστή σε όλους μας, αφού ήταν η νικήτρια του πρώτου (2018) Greece’s Next Top Model. Σπούδασε make up και ονυχοπλαστική, δεν ασχολήθηκε ωστόσο ποτέ. Από μικρή λάτρευε τη μόδα.

Η Ειρήνη χώρισε

Μπορεί να φαινόντουσαν αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς χρόνους, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Το μοντέλο ήταν ζευγάρι με τον γοητευτικό γυμναστή Ιωσήφ Ψωμά, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κύπρο.

Ωστόσο, η Ειρήνη έχει διαγράψει όλες τις αναρτήσεις με τον σύντροφό της, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που τους θέλουν να είναι πια χωρισμένοι.

Χωρισμός για πρώην παίκτρια του GNTM

Τι είχε δηλώσει παλιότερα για τον σύντροφό της

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο δήλωσε μάλιστα πως είναι full in love!

Η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων ενώ θέλησε να μιλήσει και για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της.

«Τα παιδιά τα ξέρω στο GNTM, με κάποιους έχω συνεργαστεί! Είναι ωραίο που υπάρχουν και τα αγόρια στο GNTM» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

«Ζηλεύει, αλλά με εμπιστεύεται, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα. Το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα παντρευτούμε. Του έχω πει να κάνουμε γυμναστική μαζί, θα το ξεκινήσουμε, θα με βάλει σε πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για τον σύντροφό της. Δείτε την Ειρήνη Καζαριάν στο βίντεο κλιπ του Snik.

Ο πρώην σύντροφος της νικήτριας του GNTM ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

Ειρήνη Καζαριάν σύντροφος

Η Ειρήνη Καζαριάν ωστόσο δεν δίστασε να ποζάρει και τόπλες. Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM η οποία "έριξε" το Instagram!