«Ακριβώς 15 χρόνια πριν την ίδια μέρα...» - Το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε "έσκισε" στο Twitter

Τυχαίο;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ακριβώς 15 χρόνια πριν την ίδια μέρα...» - Το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε

Ρίγη συγκίνησης κατέκλεισε το κοινό του Twitter, και αυτή τη φορά δεν είναι για την ερμηνεία του Γεροντιδάκη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά με την επαναπροβολή του τελευταίου επεισοδίου του Παρά Πέντε (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από τότε) ακριβώς ίδια μέρα 15 χρόνια μετά την φορά που το είδαμε όταν έπαιζε κανονικά η σειρά.

Το Mega πρόβαλε το τελευταίο επεισόδιο και παρά το γεγονός ότι είναι πολλοστή φορά που η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη ο κόσμος συγκινήθηκε το ίδιο με τα σχόλια να σε κάνουν να θες να κλάψεις...

Πρώτο στα trends του Twitter το Παρά Πέντε

Η παρέα του Σπύρου, της Ντάλιας, του Φώτη, της Αγγέλας και της Ζουμπουλίας είναι ίσως η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς. Αυτό καταγράφηκε στα αμέτρητα tweets όπου μεταξύ άλλων οι χρήστες ευχαριστούσαν τον σεναριογράφο για το γεγονός ότι κατάφερε να τους κάνει να κλάψουν και τα γελάσουν ταυτόχρονα.

Άλλος άνθρωπος η "κοντή" - Πλέον είναι μοντέλο και πιο hot από ποτέ

Το «Παρά πέντε» όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών καθώς σημαίνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης για την τότε εποχή. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ένα σίκουελ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατον.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται το πως είναι σήμερα μια ηθοποιός που άφησε εποχή. Συγκεκριμένα, η "Γαρυφαλλιά" έγραψε την δική της ιστορία καθώς η «Θεοπούλα» την είχε βάλει για τα καλά στο μάτι. Βέβαια, από τότε η "κοντή" η κοινώς Κατερίνα Θεοχάρη πλέον είναι αγνώριστη.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες της αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πέρα από εντυπωσιακή, διαθέτει και ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα. Δείτε επίσης πως είναι σήμερα η βίλα που έμενε η Ντάλια στο Παρά Πέντε.

Παρά πέντε - Έτσι είναι σήμερα η κοντή

Αγνώριστη η

Πάρα πέντε - Έτσι είναι σήμερα