Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιό και τον μπαμπά του για την Ημέρα του Πατέρα

Το υπέροχο μήνυμά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιό και τον μπαμπά του για την Ημέρα του Πατέρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Κικίλιας θέλησε να τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα. Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον γιό αλλά και τον μπαμπά του.

Η χθεσινή (19/6) ημέρα άλλωστε, ήταν πολύ ιδιαίτεροι και πολλοί celebrities συγκίνησαν με τις αναρτήσεις που έκαναν για τους μπαμπάδες τους (δείτε εδώ το βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη).

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια με τον γιό του

«Ο παππούς καμαρώνει διπλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Βασίλης Κικίλιας γιορτή του πατέρα

Περήφανος μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας - Η φωτογραφία του γιου του με φανέλα της ΑΕΚ

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι του Σαββάτου 19/2, μέσα από τα social media. Η αγάπη του Υπουργού Τουρισμού για την ΑΕΚ είναι γνωστή μιας και στο παρελθόν υπήρξε επαγγελματίας μπασκετμπολίστας της συγκεκριμένης ομάδας.

Μάλιστα, αυτήν την αγάπη φαίνεται πως αρχίζει σιγά σιγά να περνάει και στον γιο του, ο οποίος είναι μόλις 1 έτους. Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος ακολουθεί τα χνάρια του λοιπόν του μπαμπά του και αυτό επιβεβαιώθηκε από την φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον μικρούλη να φοράει την κιτρινόμαυρη μπλούζα με το σήμα της ΑΕΚ. «Για πάντα Αεκάρα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης Κικίλιας.

Βασίλης Κικίλιας γιός