«Προλαβαίνεις ακόμα να...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την γιορτή του πατέρα του

Οι ευχές στον μπαμπά του, Στέφανο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Προλαβαίνεις ακόμα να...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την γιορτή του πατέρα του

Την ημέρα του πατέρα γιορτάσαμε την Κυριακή 19/6 και πολλοί ήταν εκείνοι οι celebrities που αποφάσισαν να ευχηθούν δημοσίως στους ανθρώπους που τους μεγάλωσαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ευχήθηκε στον πατέρα του, Στέφανο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει γίνει πλέον και εκείνος πατέρας, μετά τον ερχομό των δίδυμων Αριάνα και Φιλίππα, και εκτιμά ακόμα περισσότερο τον πατέρα που μεγάλωσε εκείνον (δείτε τον εδώ να λιώνει στο πλευρό των παιδιών του).

Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γεμίζοντας το προφίλ του με καρδιές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εύχεται χρόνια πολλά στον πατέρα του

Ανήρτησε έναν βίντεο με τον ίδιο να παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του και να του εύχεται «on air». Στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα η συγκίνηση του πατέρα του, όταν ακούει το "σ' αγαπώ" από το γιο του, ενώ ο Σάκης δεν δίστασε να του πει το πόσο πολύ θέλει να του μοιάσει και να γίνει και εκείνος τόσο καλός μπαμπάς για τις κορούλες του.

Ακόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν άντεξε και δάκρυσε ενώ μιλούσε με τον πατέρα του. Στην ανάρτηση έγραψε: «Είναι 20:30…προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις τον μπαμπά σου τηλέφωνο...», παροτρύνοντας τους ακολούθους του να ευχηθούν στους πατεράδες τους.

Το συγκινητικό σχόλιο του μπαμπά του Σάκη στην ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Αυτή την περίοδο Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν φύγει από την Αθήνα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν ταξιδέψει στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα. Μάλιστα, η influencer ανεβάζει καθημερινά και στιγμιότυπα, όπως το τελευταίο σε γνωστή παραλία του νησιού.

Πριν μερικές ώρες, όμως, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

αναρτηση Μπομπα

Σε αυτή τη φωτογραφία άφησε ένα υπέροχο και τρυφερό σχόλιο ο μπαμπάς του Σάκη και πεθερός της, Στέφανος Τανιμανίδης.

«Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτή την Τρυφερή φωτογραφία σου, που στα δικά μου ματια αποτυπώνει το καλος, την ολοκλήρωση της Γυναικείας φύσης και το αποκορύφωμα του Έρωτα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού, θα έγραφα, «το Θαύμα της επερχόμενης Ζωής»!

Αγαπημενη μας Χριστινα να είστε γέροι και δυνατοί, να μεγαλώσετε μαζί με τον αγαπημένο σου σύζυγο τον Σακη, με Στοργή και Αγαπη τα δυο χαριτωμένα κορίτσια σας που σε λίγες μέρες χρονίζουν, συνεχίζοντας να τις μεταλαμπαδεύετε τα κατάλληλα εφόδια για τη ζωή τους, για Υγεία, Αρχές, Αξίες, Αγωγή, Παιδεία και Πίστη και να έχετε την χαρά να τις καμαρώνετε για πολλές- πολλές δεκαετίες, να μεγαλώνουν.», έγραψε.

σχόλιο Στεφανος Τανιμανίδης