Παιχνίδια στην άμμο της Μυκόνου - Τα δίδυμα του Τανιμανίδη και της Μπόμπα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Σε παραλία του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παιχνίδια στην άμμο της Μυκόνου - Τα δίδυμα του Τανιμανίδη και της Μπόμπα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα, που πολλοί θα ζήλευαν καθώς πριν παντρευτούν είχαν μια γεμάτη ζωή και μετά τον γάμο και την απόκτηση των παιδιών τους, εξακολουθούν να ζουν ιδιαίτερες στιγμές.

Αυτή την περίοδο έχουν φύγει από την Αθήνα και με τη βοήθεια της μαμάς του Σάκη, έχουν μεταφερθεί στη Μύκονο κάνοντας εκεί οικογενειακές διακοπές. Από ότι έχουμε καταλάβει μένουν στο νησί, αφού έχουν νοικιάσει σπίτι εκεί και έτσι τα παιδάκια τους είναι σε καθημερινή επαφή με τη θάλασσα.

Η τελευταία ανάρτηση της Χριστίνας στο instagram μας δείχνει πόσο όμορφα τα περνάνε εκεί και πως οι δίδυμες είναι πολύ χαρούμενες, παίζοντας στην άμμο με τα καπελάκια και τα κουβαδάκια τους.

Τα παιχνίδια των διδύμων στην άμμο

Χριστίνα Μπόμπα - Δίδυμα

«Ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι...»

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και το πρωί της Παρασκευής 3/6 και με αφορμή την ανάρτηση που έκανε προς τιμήν της γυναίκας του, Χριστίνας Μπόμπα, για τα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της και τις επιλογές που κάνει ως μητέρα, ρωτήθηκε ώστε να δώσει λίγες παραπάνω εξηγήσεις για τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Έτσι, ανέφερε πως θεωρεί ότι κάθε γυναίκα, αλλά και και άνθρωπος στον κόσμο έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί και δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται από το υπόλοιπο κοινό αρνητικά, πόσο μάλλον να γίνεται σύγκριση με άλλους ανθρώπους. Οι ταμπέλες στους ανθρώπους για τον ίδιο είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος.

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.