Τρυφερές στιγμές στο σπίτι Σπανούλη - Χοψονίδου! Η φωτογραφία με τα 6 παιδιά τους στο σαλόνι

Με αφορμή την γιορτή του πατέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές στο σπίτι Σπανούλη - Χοψονίδου! Η φωτογραφία με τα 6 παιδιά τους στο σαλόνι

Στις 24 Ιουνίου του 2011 ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν σε μία υπέροχη τελετή που έλαβε χώρα στο κτήμα Νάσιουτζικ. Δίπλα τους είχαν τις οικογένειες τους και αγαπημένα τους πρόσωπα που δεν θα ήθελαν αυτή την όμορφη για τους ίδιους ημέρα, να είναι μακριά τους.

Μέχρι σήμερα έχουν αποκτήσει 6 παιδιά και παρόλο που λένε πως η οικογένεια και ο χρόνος διαλύει τον έρωτα, εκείνοι παραμένουν φουλ ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδό τους στα μπουζούκια) έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Χθες μάλιστα, Κυριακή 19/6, οικογενειακώς γιόρτασαν την γιορτή του πατέρα όλοι μαζί, με τη Ολυμπία Χοψονίδου να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία.

Ολυμπία και Βασίλης Σπανούλης, πόζαραν στο σαλόνι του σπιτιού τους αγκαλιά με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία Σπανούλη - Χοψονίδου με τα 6 παιδιά τους

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν συμπληρώσει τα 10 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους), ενώ εχουν αποκτήσει τρία αγόρια και τρία κορίτσια που έχουν γεμίσει ευτυχία τη ζωή τους.

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του Σπανούλη να σταματήσει το μπάκετ, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται μαζί, ενώ όπως πάντα, προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Ανά καιρούς, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι τους και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πάρα πολύ ζεστό.

Έχουμε ήδη δει τον υπέροχο κήπο τους, όπου τα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν όσο ο καιρός είναι καλός, ωστόσο εξίσου όμορφος είναι και ο εσωτερικός χώρος.

Χοψονίδου Σπανούλης τραπεζαρίαΒασίλης Σπανούλης γιόςΧοψονίδου Σπανούλης παιδιάΧοψονίδου Σπανούλης σπίτι