«Έλιωσε» το Instagram - Η υπέροχη ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τις κόρες του για τη Γιορτή του Πατέρα

Είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έλιωσε» το Instagram - Η υπέροχη ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τις κόρες του για τη Γιορτή του Πατέρα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε πατέρας για πρώτη φορά καθώς η αγαπημένη του σύντροφος, έφερε στον κόσμο δύο υπέροχα κοριτσάκια που ήρθαν για να γεμίσουν ευτυχία την οικογένειά τους.

Από τη μέρα που γεννήθηκαν οι κόρες του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχει γίνει ένας full time μπαμπάς. Έτσι δε θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο, στο οποίο κρατάει τα χεράκια των παιδιών του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη με τα παιδιά του

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Iron πατεράδες του κόσμου!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά

«Ήμουν μέσα στον τοκετό...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.