«Εσύ γεννήθηκες γι' αυτό...» - Η συγκινητική φωτογραφία της Καραλέξη με τα 4 παιδιά του Γιώργου Λιανού

Το υπέροχο μήνυμα για τη Γιορτή του Πατέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εσύ γεννήθηκες γι' αυτό...» - Η συγκινητική φωτογραφία της Καραλέξη με τα 4 παιδιά του Γιώργου Λιανού

Η Γιορτή του Πατέρα ήταν χθες (19/6) και έτσι το Instagram γέμισε με τις αναρτήσεις των celebrities για τους μπαμπάδες. Αυτή βέβαια που έκανε τη διαφορά, ήταν η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Καραλέξη για τον Γιώργο Λιανό.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το σπίτι που τους έχει δώσει η παραγωγή), μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5. Έτσι πριν λίγο καιρό δέχθηκαν μία επίσκεψη από τα παιδιά του παρουσιαστή από τον πρώτο γάμο του.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες του Γιώργου Λιανού με την κόρη του, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με όλα τα παιδιά του.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Καραλέξη για τον Γιώργο Λιανό

«Εσύ γεννήθηκες γι' αυτό.. ο πιο γλυκός πατέρας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα Καραλέξη κόρη
Γιώργος Λιανός κόρη
Γιώργος Λιανός παιδιά

Πότε βαφτίζουν την κόρη τους Λιανός και Καραλέξη

O παρουσιαστής βρέθηκε για κάποιες μέρες στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό και τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης έχει πάρει προσωρινά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (27/4) στον αέρα του Happy Day, ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πρόκειται να βαφτίσουν την αγαπημένη τους κορούλα.

Μάλιστα η βάφτιση θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου καθώς ο παρουσιαστής θα αποδεσμευτεί από το Survivor 5 στις αρχές Ιουλίου και θα έχει μπροστά του λίγο καιρό προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός.