Χριστίνα Κοντοβά: "Μπαμπά μου σε αγαπώ πολύ" - Το συγκινητικό βίντεο με τον Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κοντοβά:

Την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο διανύουν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης καθώς πλέον είναι οι γονείς της μικρής Ada και απολαμβάνουν πλήρως την νέα τους καθημερινότητα, ενώ πριν μερικές μέρες έγινε και η βάφτισή της.

Το τρυφερό βίντεο με τον Τζώνη Καλημέρη και την μικρή Ada

Μάλιστα, με αφορμή την χθεσινή Γιορτή του Πατέρα, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την μικρή και τον αγαπημένο της, στο οποίο βλέπουμε την Ada να μιλά με τον μπαμπά της και να του λέει «Μπαμπά μου σ΄αγαπώ πολύ. Όντως», «αι εγώ σε αγαπώ πολύ Έιντα μου» απαντά εκείνος.

«Είναι χαρά Θεού. Τα κοριτσάκια είναι πιο τρυφερά. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού” και πρόσθεσε: "Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Λέμε ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Είμαι οκ. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή σου, πάνω εκεί που είχες βάλει τελεία. Με αυτή την έννοια ανέφερα την ηλικία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης για την κόρη του στην εκπομπή «Πρωινό» πριν μερικούς μήνες.

Το ταξίδι συνεχίζεται για την Χριστίνα Κοντοβά και την μικρή Ada - Στο πλευρό τους ο Τζώνη Καλημέρης

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της στη ζωή της και είναι αποφασισμένη να της δείξει όλες τις ομορφιές της ζωής ξεκινώντας από τα πιο όμορφα τοπία και μέρη της χώρας μας, φυσικά, έχοντας στο πλευρό τους τον Τζώνη Καλημέρη. Μετά από την παραμονή τους στο Νυμφαίο, όπου βρέθηκαν στο βουνό με την ανεμελιά της μικρής Ada να είναι μία ευχάριστη νότα στην ημέρα μας, συνέχισαν την εξόρμησή τους στην Λίμνη των Πρεσπών.

Έτσι, την Πέμπτη 9/6, η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις στιγμές της οικογένειάς της εκεί και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μικρό ταξιδάκι με το σκάφος που πραγματοποίησαν, αλλά και τις στιγμές που αποφάσισαν να ξεκουραστούν για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν την εξερεύνηση.

Η Χριστίνα Κοντοβά στη Λίμνη Πρεσπών

Χριστίνα Κοντοβά

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά