Έλαμπε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα - Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου

Φωτογραφίες από την βραδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλαμπε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα - Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου

Μπορεί να έχουμε χρόνια να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο είναι βέβαιο πως πολλοί μπορούν να την αναγνωρίσουν ακόμα και τώρα. Ο λόγος για την Ούρσουλα Βλάχου, την τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου, από την σειρά «Η ώρα η καλή».

Παντρεύτηκε η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου

Φαίνεται πως η ώρα η καλή ήρθε και για εκείνη, καθώς το Σάββατο 18/6 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της, Βίκτωρα Αποστόλου, λίγους μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτά τους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στα social media δείχνει ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μια νύφη να λάμπει από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο διέγραφε και την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ούρσουλα Βλάχου - Γάμος

Παντρεύτηκε η Ούρσουλα Βλάχου

Γάμος για την Ούρσουλα Βλάχου

Με τι ασχολείται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει…στροφή στην καριέρα του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, λόγω της συμμετοχής του σε κινηματογραφικές παραγωγές και βιντεοταινίες, αλλά φυσικά και λόγω της εντυπωσιακής νιότης του και το «γκελ» που έκανε μέσω αυτής. Στην πραγματικότητα όμως η καλλιτεχνική γκάμα του ήταν σαφώς πιο πλούσια απ’ όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Η καριέρα του στο σινεμά ξεκίνησε το 1972 με την πολεμική ταινία του Κώστα Ανδρίτσου «Αέρα, αέρα, αέρα», ενώ δύο χρόνια αργότερα έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στο θρυλικό «Λούνα Παρκ» του Γιάννη Δαλιανίδη. Το 1977 έπαιξε στην «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη, πλάι στην Ειρήνη Παππά, τον Κώστα Καζάκο και την Τατιάνα Παπαμόσχου. Συνολικά συμμετείχε σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές, ενώ έπαιξε με επιτυχία και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.


Ο άλλοτε Ζεν Πρεμιε του ελληνικού κινηματογράφου ασχολείται με....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr