Με ανοιχτό ντεκολτέ και στενό λευκό φόρεμα - "Μοίρασε" εγκεφαλικά η Μίνα Αρναούτη με την νέα εμφάνισή της

Πού την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με ανοιχτό ντεκολτέ και στενό λευκό φόρεμα -

Μετά από τόσες περιπέτειες που έχει βιώσει μετά το ατύχημα με τον άτυχο Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη έχει μπει πια σε μια νέα καθημερινότητα και προσπαθεί να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της, ωστόσο αρκετά συχνά αναφέρεται στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, μέσα από δηλώσεις και αναρτήσεις της.

Η ίδια απαθανατίστηκε παρόλα αυτά πρόσφατα σε μια νέα βραδινή έξοδό της, όπου και τράβηξε όλα τα βλέμματα για ακόμη μια φορά, μιας και η εμφάνισή της ήταν αρκετά εντυπωσιακή, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να είναι εκεί και να την απαθανατίζει.

Όπως είδαμε, η Μίνα Αρναούτη έχει επιλέξει να φορέσει ένα στενό μίντι και λευκό φόρεμα, με ανοιχτό ντεκολτέ, το οποίο αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες του κορμιού της.

Φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την βραδινή της έξοδο

Φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την βραδινή της έξοδο

Φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την έξοδο της

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, περίπου 6 χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα πέρασε πάρα πολλούς δύσκολους μήνες, καθώς χρειάστηκε να μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν τα απαραίτητα χειρουργεία.

Η Μίνα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις στα social media, καθώς για πολύ καιρό την κατηγορούσαν για το δυστύχημα, παρόλο που η ίδια δεν είχε πει ούτε μια κακή κουβέντα για τον τραγουδιστή.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» ανέφερε αρχικά.

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου.

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό» τόνισε.