«Κρίμα που δεν είναι ελεύθερος...» - Τα διθυραμβικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον πατέρα της Καινούργιου

Η ξαφνική αποθέωση στον αέρα της εκπομπής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κρίμα που δεν είναι ελεύθερος...» - Τα διθυραμβικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον πατέρα της Καινούργιου

Στην Super Κατερίνα της Δευτέρας 20/6, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να ευχηθεί σε έναν συνεργάτη της ενώ ήταν στον αέρα. Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος στην εκπομπή της Πέμπτης 16/6 απουσίαζε, αποθέωσε τον μπαμπά της παρουσιάστριας.

«Αχ Παναγία μου, εδώ είμαστε επιστρέψαμε! Να πούμε χρόνια πολλά στον Δημήτρη Παπαποστόλου», είπε μεταξύ άλλων η όμορφη παρουσιάστρια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποθεώνει τον μπαμπά της Καινούργιου

«Θέλω να σου πω κάτι ειλικρινά πραγματικά! Τι όμορφος που είναι ο μπαμπάς σου! Μιλάμε για Θεός, ζεν πρεμιέ. Είδα φωτογραφίες και έμεινα άναυδος. Είναι από τους ωραιότερους ζεν πρεμιέ που έχω δει. Πες του την αγάπη μου και τα φιλιά μου, το λέω και το εννοώ», είπε εντυπωσιασμένος ο παρουσιαστής.

«Τα έχει με τη μαμά μου, αλλιώς...», απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεχίζει: «Είναι πολύ τυχερή η μαμά σου, κρίμα που δεν είναι ελεύθερος...».

Σούσουρο πίσω από τις κάμερες του Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Το έλα να δεις έγινε το πρωί της Πέμπτης 2/6 στον αέρα του Super Κατερίνα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, "πιάστηκε" στα λόγια όχι μια αλλά δυο φορές (δείτε εδώ το βίντεο) με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, και προσπάθησε να λύσουν τις όποιες διαφορές και διαφωνίες τους χωρίς όμως να βγαίνει άκρη και στο τέλος βρέθηκε μάλιστα να στεναχωριέται πολύ.

Η Κατερίνα είναι αυτό που λέμε ψυχάρα. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος που όπως ξέρουμε έχει μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους, ειδικά σε αυτούς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία κι έχουν τεράστια εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, όπως ο Ανδρέας.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ο Ανδρέας δεν έχει πραγματικό πρόβλημα με την Κατερίνα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αλλά με όσους την καθοδηγούν. Απλά σαν παρουσιάστρια, εκείνη βλέπει μπροστά του συνέχεια κι εκείνη την πληρώνει τη νύφη που λέει και μια παροιμία...

Κατερίνα Καινούργιου Ανδρέας Μικρούτσικος

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να έχει μια παραπάνω ένταση κι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής άνθρωποι από την παραγωγή του Super Κατερίνα προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Ανδρέα για να δουν τι είναι αυτό που τον ενοχλεί.

Τον θεωρούν μεγάλο χαρτί και δεν θέλουν σίγουρα να είναι δυσαρεστημένος. Από την πλευρά του, όμως, ο Ανδρέας δεν είχε όρεξη να σπαταλήσει τα λεπτά του την συγκεκριμένη ημέρα και την συγκεκριμένη στιγμή σε κάτι τέτοιο και τους είπε πως θα έρθει ο καιρός να τα πουν...

Για να δούμε, πότε θα έρθει αυτός ο καιρός και τι θα πουν...