Εκτός από δημοσιογράφος και Tik Toker - Το βίντεο της Ελίνας Παπίλα που έγινε viral

Τα καταφέρνει μια χαρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός από δημοσιογράφος και Tik Toker - Το βίντεο της Ελίνας Παπίλα που έγινε viral

Λίγο πριν τον «χωρισμό» της με τον Γιώργο Καρτελιά από το Breakfast at Star, η Ελίνα Παπίλα έγινε viral για ένα πραγματικά ασυνήθιστα λόγο. Και μπορεί το επαγγελματικό της μέλλον να κρύβεται πίσω από την ομίχλη, ωστόσο το προσωπικό της αναμένεται ευοίωνο.

Η Ελίνα Παπίλα γίνεται μια viral μαμά

Η παρουσιάστρια που κατάγεται από τη Χαλκίδα και είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Οπότε εκτός από full time δημοσιογράφος είναι και full time μαμά.

Η Ελίνα Παπίλα είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ μάλιστα έχει ανακαλύψει πως μέσω του Tik Tok μπορεί να μοιράζεται στιγμιότυπά μεταξύ εκείνης και των παιδιών της.

Το πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε άλλωστε έγινε viral και δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε τον λόγο.

Λίγα Λόγια για την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα, ενώ σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το ραδιόφωνο, γνωρίζοντας πως κάποτε θα κάνει μια λαμπρή καριέρα μέσα από αυτό.

Στα 18 της μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ήρθε σαν φοιτήτρια για να σπουδάσει οικονομικά, όμως τελικά δεν άσκησε ποτέ αυτό το επάγγελμα, ενώ αντιθέτως συνέχισε με την αγάπη της στο ραδιόφωνο.

Όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm, ένας από τους μεγαλύτερους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εκεί, το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία της με το δίδυμό της, Γιώργο Καρτελιά. Αυτή η συνεργασία της αποτέλεσε και έναν πολύ μεγάλο σταθμό στην καριέρα της.

Όλη η Εύβοια συντονιζόταν να ακούσει το αχτύπητο δίδυμο, ενώ τα αστεία των δύο τους έκαναν τόσο δημοφιλείς που τελικά κέρδισαν μια θέση στην πρωινή ζώνη του Star, αν και τα πράγματα έδειξαν ότι τελικά το ραδιόφωνο τους πάει περισσότερο.