Εξαφανισμένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Instagram - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση από το νέο της λογαριασμό τα εξηγεί όλα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Instagram - Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία άνοιξε ένα καινούργιο account στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε αυτή την ενέργεια καθώς έπεσε θύμα χάκερ, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ανάρτησή της στον νέο προσωπικό λογαριασμό της - όπως και πολλοί άλλοι όπως ο Κώστας Μακεδόνας.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχασε την πρόσβαση στον λογαριασμό της, στον οποίο μετρούσε χιλιάδες followers και συγκεκριμένα μισό εκατομμύριο. Φαίνεται πως, ενώ έχει κάνει τα πάντα, ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανακτήσει τον λογαριασμό της. Με την παρακάτω ανάρτησή της εξήγησε το λόγο που είχε χαθεί από τα social.

Η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Θέλω να σας πω ότι έχω χαθεί από το Instagram διότι έχουν μπλοκάρει το Instagram μου. Έχω πάθει λίγο ένα σοκ. Αυτό είναι το νέο μου Instagram, προσωρινά, μέχρι να μου επαναφέρουν το λογαριασμό. Να ξέρετε ότι δεν θα δημοσιεύσω καμία φωτογραφία από αυτό το προφίλ γιατί έχω το κανονικό μου και θα περιμένω. Κάνω υπομονή», την ακούσαμε να λέει μεταξύ άλλων σε stories που ανέβασε στο νέο της προφίλ που όπως δήλωσε η ίδια δεν θα είναι για πολύ καιρό ενεργό.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Πάρα αύτα, βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στη Μύκονο

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το πρωί 13/6 στην κάμερα του Open και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε και η ίδια στο φαντασμαγορικό και πανάκριβο live της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο την Κυριακή 12/6. Μας μαρτύρησε τους παρευρισκόμενους, τις προτιμήσεις τους, αλλά αποκάλυψε και έναν πιθανό γάμο.

Η Φουρέιρα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την σειρά των εντυπωσιακών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο νησί των ανέμων. Το νέο cabaret- restaurant «Lio» φιλοξένησε την εμφάνισή της και η εκρηκτική perfomer ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες. Στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα βρέθηκε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε.

Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στο πάρτι ήταν ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. «Δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα», ανέφερε η δημοσιογράφος για το ζευγάρι!

Στα πρώτα τραπέζια που το κόστος ήταν 1.000 ευρώ το άτομο ήταν μόνο Έλληνες και όπως ανέφερε η Ελέτσι «είδα πολλές σαμπάνιες, πήγαιναν και έρχονταν». Εκτός από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, την Κυριακή έγινε και πάρτι στον Σκορπιό με αποτέλεσμα οι celebrities στο νησί να… χωριστούν σε δύο μαγαζιά.