«Να μην πάει ποτέ κανένας άνθρωπος» - Πρώην παίκτης "κατακεραυνώνει" το Big Brother

«Με την παραγωγή δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να μην πάει ποτέ κανένας άνθρωπος» - Πρώην παίκτης

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Κώστας Στυλιανάκης στο lay-out.gr, με τον ίδιο να μιλά για το Big Brother και μεταξύ άλλων να το... "κατακεραυνώνει", το ίδιο και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Οι δηλώσεις του Κώστα Στυλιανάκη για το Big Brother

Πως πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Big brother?

Κ.Σ. Πιο πολύ από όλα ,ήθελα να ζήσω την εμπειρία, έτσι δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι . Με δέχτηκαν και έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι

Μίλησε μας λοιπόν για αυτό σου το ταξίδι.

Κ.Σ. Δεν ήταν εύκολο τελικά . Ο κόσμος που το βλέπει απέξω νομίζει ότι είναι εύκολα τα πράγματα , τελικά ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία , δεν είναι εύκολο να ζεις δυόμιση μήνες , που έμεινα εγώ με δεκατέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους , να ξυπνάς το πρωί , να πρέπει να λες καλημέρες σε άτομα που έχεις καταλάβει ότι δεν ταιριάζεις , αλλά να πρέπει να το κάνεις , να μην έχεις καμία επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, να υπάρχουν πολλοί καυγάδες μέσα στο σπίτι , τελικά όλα ήταν πολύ δύσκολα.

Πότε άρχισαν να φτιάχνουν λίγο τα πράγματα μέσα στο σπίτι;

Κ.Σ. Μετά από 15-20 μέρες που πλέον είχα βρει δυο τρεις ανθρώπους που ταιριάζαμε και κάναμε παρέα και με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι , γιατί δε σου κρύβω ότι πολλές φορές σκέφτηκα να φύγω , δεν άντεχα όλη αυτή την πίεση , είχα πάθει πολλές φορές κρίσεις πανικού μέσα στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς είχα πάντα δίπλα μου την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη που τους χρωστάω την παραμονή μου στο παιχνίδι. Ήταν μία ωραία εμπειρία στο θέμα μόνο ότι γνώρισα δυο τρία παιδιά που δεν θα τα είχα γνώριζα αν δεν είχα μπει στο παιχνίδι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό

Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα για μένα είναι αδέρφια , τους έχω πιο ψηλά και από τα αδέρφια μου . Είναι πάρα πολύ καλά παιδιά . Η Ανχελίτα με σήκωνε συνέχεια όταν έπεφτα ψυχολογικά και δε με άφηνε ποτέ μόνο μου.

Οι δηλώσεις του Κώστα Στυλιανάκη για το Big Brother

Θα ξαναπήγαινες στο Big brother?

Κ.Σ. Όχι ποτέ!!!!

Απογοητευμένο σε βλέπω

Κ.Σ. Σε ένα τέτοιο ριάλιτι θα έλεγα, κανείς Άνθρωπος να μην πάει πότε!

Γιατί το λες αυτό ;

Κ.Σ. Πρώτα απ’ όλα είναι ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι , αλλά και πολλά άλλα πράγματα….. που δεν θέλω να τα πω.

Έχει να κάνει με την παραγωγή ;

Κ.Σ. Με την παραγωγή δεν είχα κάποιο πρόβλημα . Όλα καλά .

Σου έχει γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση μετά το παιχνίδι;

Κ.Σ. Ναι, έχω δυο τρεις προτάσεις στην Αθήνα . Θα ανέβω Αθήνα και βλέπουμε πως θα πάει ολό αυτό . Έχουν ανοιχτεί καινούριοι δρόμοι για εμένα και έχω πάρει πολλή χαρά γι’ αυτό

Τώρα που είσαι έξω και παρόλο που έχουν περάσει έξι μήνες , ο κόσμος πως σε αντιμετωπίζει ;

Κ.Σ. Μου δίνει πολλή χαρά , γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο . Μου στέλνουν μηνύματα , με ρωτάνε τι κάνω. Με σταματάνε στο δρόμο παρόλο που έχει περάσει τόσο καιρός και με ρωτάνε τι κάνω πως είμαι, πολύ αγάπη !!! Και τους ευχαριστώ πάρα πολύ!

Κι εμείς σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για για τις αποκλειστικές δηλώσεις σου και σου ευχόμαστε το καλύτερο.

Οριστικό τέλος για το Big Brother από το ΣΚΑΪ

Μπορεί η πρώτη σεζόν του Big Brother στον ΣΚΑΪ να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά τη δεύτερη σεζόν. Το ριάλιτι εγκλεισμού δεν απέδωσε όσο είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι της παραγωγής και έτσι δεν θα ανανεώσει για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ΣΚΑΪ είχε αγοράσει τα δικαιώματα του ριάλιτι για δύο χρόνια και μετά τη φετινή σεζόν αποφασίστηκε να μην αγοραστούν και για τρίτη χρονιά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα έχουμε μπόλικο ριάλιτι φέτος από το κανάλι του Φαλήρου. Πέρα από το Survivor All Star που θα ξεκινήσει, θα επιστρέψει και ένα πρόγραμμα που είχε μείνει στον «πάγο» για τρία χρόνια (δείτε εδώ ποιο).