«Κλείδωσαν» στον ΣΚΑΙ - Μαζί κάνουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Δεν αποχωρίζεται η μία την άλλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλείδωσαν» στον ΣΚΑΙ - Μαζί κάνουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Ήταν όλα έτοιμα για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, όταν ξαφνικά έσκασε η βόμβα μεγατόνων ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ τι συμβαίνει) τελικά δεν θα παρουσιάσει την εκπομπή, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθαν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Στο ΣΚΑΙ Παπαγεωργίου και Σπυροπούλου

Αρχικά το μοντέλο συζητούσε με το κανάλι του Φαλήρου, για την παρουσίαση του Love Island, όμως σύντομα οι συζητήσεις κατευθύνθηκαν προς το My Style Rocks, στο οποίο βρίσκεται ήδη η manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τελικά «έκλεισαν» και οι δύο με τον ΣΚΑΙ, μετά την συμφωνία τους με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Μάλιστα τα σενάρια της θέλουν να βρίσκονται από κοινού στο MSR, η μία ως κριτής και η άλλη ως παρουσιάστρια.

Μόλις άκουσε τα μαντάτα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει προς την μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως ο σταθμός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επενδύσει σε ψυχαγωγία ή ενημέρωση για την συγκεκριμένη ζώνη.

Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου

«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες;»

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα δίδυμο που έχει απασχολήσει αρκετά το ενδιαφέρον σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, και γενικότερα το τηλεοπτικό τους μέλλον αυτή τη σεζόν. Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day η διάσημη μάνατζερ απαντά σε όλα τα δημοσιεύματα.

«Ποια είμαι εγώ που φέρνω και παρουσιάστριες; Δεν ισχύει, άλλο τι συζητάμε στα γραφεία άλλο τι θα γίνει, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας και το δικό μου. Υπάρχουν πιο έμπειρες από μένα στην παρουσίαση. Εγώ να τρουπώσω σε μια παρέα θέλω και να περνάω καλά» είπε απαντώντας στα σενάρια.