«Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και...» - Ο Χρήστος Χολίδης απαντά στις φήμες περί γάμου

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του τραγουδιστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και...» - Ο Χρήστος Χολίδης απαντά στις φήμες περί γάμου

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Δευτέρα 20/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το Masked Singer, το ατύχημα που είχε στον στρατό αλλά και το απωθημένο που δεν έκανε καριέρα στο μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε και για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την επί δύο χρόνια σύντροφό του.

«Είναι απίστευτο αυτό! Δεν ξέρω πως βγήκε! Εγώ κουμπάρος θα γίνω, δεν θα παντρευτώ. Συγγνώμη που σας χάλασα το Story… Θα ανέβω τα σκαλιά για κουμπαριά, είναι ο καλύτερος φίλος μου και τον παντρεύω. Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και με ρωτάνε» απάντησε ο Χρήστος Χολίδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες περί γάμου.

«Δεν έφτασα ποτέ...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μετά την αποχώρησή του από το The Masked Singer. Μεταξύ άλλων, αποφάσισε να μιλήσει για πολύ προσωπικά του ζητήματα, όπως τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού που παραλίγο να έχανε τον πατέρα του, αλλά και για τον χαρακτήρα που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις πίστες και κατ' επέκταση, στον χώρο της showbiz.

«Η φωνή σε κάνει τραγουδιστή και ο χαρακτήρας σου κάνει την καριέρα. Αλλοιώνεται ο άνθρωπος αν δεν έχει βάσεις, εξαρτάται από τις αρχές από την οικογένεια», είπε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι έφτασα ποτέ να την ''ψωνίσω''. Ήμουν προσεκτικός. Έλεγα ''δε θα έρθει η μέρα που θα με παρακαλάτε όλοι;''. Και ήρθε αυτή η μέρα αλλά σκέφτηκα το καλύτερο για μένα και δεν έδωσα σημασία, δε συγκινήθηκα να πω ''τώρα σας έχω από κάτω''. Πρέπει να τα βλέπεις πιο αποστασιοποιημένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής».

«'Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, πιστεύω πρέπει να κάνεις ό, τι είναι καλύτερο για σένα, όχι να αδικήσεις ή να κοροϊδέψεις ανθώπους. Απλά να συνεχίσεις με το κεφάλι ψηλά», συμπλήρωσε ο Χρήστος Χολίδης.