Τhe Masked Singer: Αποχώρησε από το show και τα ''έβγαλε'' όλα στη φόρα - «Ήταν δύσκολο...»

Όλη αλήθεια για τις συνθήκες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τhe Masked Singer: Αποχώρησε από το show και τα ''έβγαλε'' όλα στη φόρα - «Ήταν δύσκολο...»

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του ''Love it'' την Τρίτη 7/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε συγκλόνισε με την οικογενειακή του ιστορία για το κορωνοϊό αλλά με τα όσα είπε στη συνέχεια σχετικά με τη συμμετοχή του στο ''The masked singer''.

Ο τραγουδιστής έκανε μια σειρά από πετυχημένες εμφανίσεις στο ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα show και όπως φάνηκε μετά την αποχώρησή του, πίσω από τη δική του μάσκα του ποπ κορν κρυβόταν εκείνος. Με την εμπειρία αυτή να ανήκει στο παρελθόν δήλωσε πως πέρασε πάρα πολύ όμορφα, παρ΄ όλο που πιέστηκε αρκετά μιας και δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί η συμμετοχή του σε κανέναν.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη για το Τhe masked singer

«Δύσκολα λέω ναι, αλλά το show ήταν το μοναδικό πράγμα που με έκανε να πηγαίνω με τόσο μεγάλη χαρά. Ενώ ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πως είναι αυτοί που πάνε στο Survivor... Αυτό ήταν τελείως διαφορετικό γιατί ήσουν ατελείωτες ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο, δε μπορούσε να μοιραστείς με κανέναν τη χαρά σου.

Δε σου μίλαγε κανείς, εγώ είχα πάρει το play station μαζί, είχα βάλει μια τηλεόραση...», είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Η παρουσία του Χολίδη στο show

Άλλη μια εκπομπή του «The masked singer» έφτασε στο τέλος της μετά από την επεισοδιακή εμφάνιση του Cyber Girl όπου κατάφερε να ξεσηκώσει τους Dedectives. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να ανακοινώσει την μάσκα η οποία έπρεπε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer και βεβαίως οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές. Ωστόσο, η μάσκα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν το ποπ κορν που τελικά ήταν ο Χρήστος Χολίδης, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους πάντες.