«Αδυνατώ να θυμηθώ πως...» - Η εξομολόγηση της Νατάσας Καλογρίδη για την απώλεια του πατέρα της

«Η μητέρα μου δεν ξέρω από που άντλησε τέτοια δύναμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αδυνατώ να θυμηθώ πως...» - Η εξομολόγηση της Νατάσας Καλογρίδη για την απώλεια του πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/6 η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων με πολύ συγκινητικά λόγια και για την απώλεια του πατέρα της, για τον οποίο ξανά και πριν λίγο καιρό.

Η αναφορά της Νατάσας Καλογρίδη στην απώλεια του πατέρα της

«Δεν μας είπαν αμέσως πως πέθανε ο μπαμπάς. Εγώ νόμιζα ότι είναι still alive και για αυτό του έγραφα. Αδυνατώ να θυμηθώ πως το έμαθα και πως ήταν η πρώτη μέρα που μας πήγε η μαμά μου στο νεκροταφείο.

Η μητέρα μου δεν ξέρω από που άντλησε τέτοια δύναμη. Τώρα θα το ξαναπώ και θα γίνω γραφική. Δεν την είδαμε ποτέ να κλαίει, να πενθεί. Δεν μας έκανε ποτέ να νιώσουμε ανασφάλεια ότι ο στυλοβάτης της οικογένειας, ο πατέρας… ότι αυτό θα κλονίσει. Αυτό που έκανε ήταν να δημιουργήσει μια ένωση τεραστίων διαστάσεων, αγάπης κι ασφάλειας» ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

«Κινδύνευσε η ζωή μου τρεις φορές»

Η Νατάσα Καλογρίδη, την Τετάρτη 25/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό και μίλησε εκτενώς για τον αγαπημένο της πατέρα, την ψυχανάλυση που έκανε, αλλά και για τις φορές που παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως πραγματοποίησε συνεδρίες με ψυχαναλυτή στο παρελθόν, ωστόσο θεωρεί πως η οικογένειά της είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές που θα μπορούσε να έχει. Ο θάνατος του πατέρα της την στιγμάτισε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο αφού κατάφερε να συνέλθει συνειδητοποίησε πως η απώλειά του βοήθησε με έναν μαγικό τρόπο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στην μεταξύ τους επαφή.

Μάλιστα, θεωρεί πως είναι ο προστάτης της, καθώς και τις τρεις φορές που η ζωή της φαινόταν πως θα έφτανε στο τέλος της, εκείνη αιθανόταν την ζεστασιά του πατέρα της και όλα τελικά λειτουργούσαν ομαλά και ήρεμα.

«Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν, δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου. Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά», συμπλήρωσε.

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της, επισήμανε: «Είμαι εκκεντρική αλλά δε θέλω να προκαλώ. Δεν το πιστεύεις ε; Δε θέλω να χάσω ποτέ την αθωότητά μου και την παιδικότητά μου. Με έχουν σχολιάσει πολλές φορές, δε με νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μου, όταν θα πέσω να κοιμηθώ να είμαι ήρεμη»!

«Δεν πουλάω τρέλα, άμα την έχεις δεν την πουλάς, από μόνη της η τρέλα είναι καραγκιοζιλίκι», κατέληξε αργότερα.