«Να τα βάψω μαύρα;» - Το σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να τα βάψω μαύρα;» - Το σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Συνεχίζεται για περισσότερες από 100 ημέρες ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος ίσως και να διαρκέσει «χρόνια», όπως προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

Πολλοί είναι οι celebrities που μιλούν συχνά για το εν λόγω θέμα, ειδικά εκείνοι που κατάγονται από την Ουκρανία, όπως για παράδειγμα η Τζούλια Νόβα, σε αντίθεση με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Μάλιστα, ένας διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε: «Δεν είναι άβολο που δε μιλάς για την Ουκρανία, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;».

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Όλη αλήθεια για την στιγμή της ενημέρωσης της Κάτιας από την παραγωγή του Survivor για τον πόλεμο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 το μοντέλο βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Είναι γνωστό πως η Κάτια κατάγεται από την Μαριούπολη, περιοχή στην οποία διαδραματίζεται ο πόλεμος και φυσικά αυτό είναι κάτι, που την στεναχωρεί πολύ. Όπως δήλωσε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, η παραγωγή δεν της έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση, παρά μόνο την ενημέρωσε διακριτικά.

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου.

Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως.»