Από την ΕΡΤ στο... - Το κανάλι στο οποίο "μετακομίζει" η Αλεξάνδρα Καϋμένου

Έχουν ήδη δώσει τα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από την ΕΡΤ στο... - Το κανάλι στο οποίο

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Καϋμένου πως αποχωρεί από την ΕΡΤ, ανακοινώθηκε το κανάλι στο οποίο «μετακομίζει». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», η σύμβαση της δημοσιογράφου με την ΕΡΤ λήγει στις 30 Ιουνίου, με την ίδια μετά από δύο χρόνια στην ΕΡΤ να έχει συμφωνήσει με τον ALPHA για να αναλάβει την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Αλεξάνδρας Καϋμένου

«Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έρχεται εδώ, στον ALPHA για το καλοκαιρινό. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Αλεξάνδρας Καϋμένου

«Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της...»

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα η δημοσιογράφος απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ότι πήρε την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη την περίοδο που βρισκόταν διακοπές.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζώνη του σαββατοκύριακου με αγχώνει γιατί όλα έχουν γίνει γρήγορα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας απαιτητικός συνεργάτης. Έχω χωρίσει ένα χρόνο πριν, έχω εστιάσει στην επαγγελματική μου πορεία. Έμαθα το καλοκαίρι πριν τις διακοπές ότι θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ, από τη διοίκηση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Δεν την έχω δει τη Μάριον, φυσικά και θα τη χαιρετούσα. Προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική με τους ανθρώπους για να αποφεύγω τα πισώπλατα μαχαιρώματα».