«Κόμπρα η...» - Πήρε ανοιχτά μέρος ο Μουτσινάς στην κόντρα Ναταλίας Γερμανού και Ναταλί Κάκκαβα

«Είναι μικρή η...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κόμπρα η...» - Πήρε ανοιχτά μέρος ο Μουτσινάς στην κόντρα Ναταλίας Γερμανού και Ναταλί Κάκκαβα

Μια νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο κεντρικές παρουσιάστριες και αυτή αφορά στην Νάταλι Κάκκαβα και την Ναταλία Γερμανού. Έρχεται από ότι ξέρουμε όλοι το τέλος της σεζόν και από ότι φαίνεται υπάρχουν παραφιλολογίες για κάποιες μεταγραφές.

Ο Νίκος Μουτσινάς την Δευτέρα 20/6 από την πλευρά της Χρυσής τηλεόρασης, ενότητα του Καλό Μεσημεράκι σχολίασε την τηλεοπτική αυτή κόντρα με τον κλασσικό χιουμοριστικό του τρόπο. Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεται κανείς με κανέναν καθώς τα 5 κανάλια θα βολέψουν τους πάντες.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την Ναταλί Κάκκαβα και την Ναταλία Γερμανού

«Από την καναλάρα δεν φεύγει κανείς, μόνο νεκροί. Και τι θα κάνει που μένει εδώ, θα συνεχίζουν οι Γκουντάρας – Κάκκαβα, θα κάνουν κάτι άλλο; Πάντως ήταν πολύ… κόμπρα και η Νάταλι, θέλω να πω δεν έχεις την εμπειρία, αλλά δεν έχεις μεγαλώσει και μαζί με τη Ναταλία», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Μη μαλώνετε κορίτσια, μη μαλώνετε, είναι μικρή η τηλεόραση, πέντε κανάλια, τρεις εκπομπές. Στεναχωρήθηκα».

Εκτός ΣΚΑΙ όλη η ομάδα του Όλα Γκουντ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, τα επαγγελματικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παραμένουν ένα μυστήριο αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της "έφαγε" το My style rocks.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ δεν έχει να της δώσει κάποιο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Από πλευράς της επίσης η παρουσιάστρια θέλει συγκεκριμένα projects τα οποία να γνωρίζει ώστε να έχουν και επιτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως στο κανάλι γίνονται σκέψεις να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα την ώρα που προβαλλόταν το "Όλα Γκουντ", ωστόσο, σύμφωνα με το Vanda's κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως αναφέρει, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται, παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ενεργό συμβόλαιο ούτε με τον ΣΚΑΙ ούτε και με την Acun Medya.