GNTM 5: Την έχει σαν κόρη της - Η δημόσια στήριξη της Καγιά στην πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Την έχει σαν κόρη της -  Η δημόσια στήριξη της Καγιά στην πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή

Είναι γεγονός, πως ο νέος κύκλος του GNTM5 είναι στα σκαριά, αφού η ομάδα έχει συμπληρωθεί με την τελευταία προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην λαμπερή κριτική επιτροπή του show μόδας. Το μοντέλο έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα με ένα βίντεο από τα backstages να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως λοιπόν, ήταν αναμενόμενο έχει επαφές με όλο το crew και φυσικά πολύ καλές σχέσεις με τη ''μαμά'' του Gntm, που δεν είναι άλλη από τη Βίκυ Καγιά. Μάλστα, οι πολύ καλές τους σχέσεις προδόθηκαν από μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram, ποζάροντας πολύ κοντά και την μικρότερη να δίνει ένα φιλί στη μεγαλύτερη.

Η κοινή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή

«My baby love».

Χατζηπαντελή - Καγιά

Όσα δε γνωρίζετε για τη νέα κριτή του GNTM 5

Ένα από τα project της επόμενης σεζόν, για το οποίο ακούγονται πολλά είναι το GNTM 5 και από ότι έχει πει η Βίκυ Καγιά, θα είναι εντελώς διαφορετικό και ανανεωμένο. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός, πως η κριτική επιτροπή δε θα έχει καμία σχέση με την παλιά.

Ένα από τα νέα πρόσωπα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει τη σεζόν 2022 - 2023 θα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο μοντέλο, που αποτελεί δυνατό χαρτί για το ελληνικό μόντελινγκ. Την Τρίτη 14/6 έγινε και επίσημα γνωστό, πως θα είναι το πρόσωπο κλειδί και πως θα είναι το 4ο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM 5, μιας και όπως φαίνεται από το βιογραφικό της είναι πολύ άξια στο χώρο, με σημαντικές δουλειές στο ενεργητικό της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.