Το τόλμησε για πρώτη φορά - ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πολύ καλά νέα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το τόλμησε για πρώτη φορά - ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε το βήμα για πρώτη φορά και κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''Φώτα Χαμηλά'' μαζί με ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, στο οποίο είχε τον διπλό ρόλο του μοντέλου και της τραγουδίστριας.

Μπορεί τα σχέδια της για ένα τηλεοπτικό project, που ετοίμαζε μαζί με την Κατερίνα Στικούδη να ματαιώθηκαν, όμως όλα τα υπόλοιπα πλάνα της κυλούν κανονικά και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Οι δηλώσεις του μοντέλου από τα παρασκήνια του βίντεο κλιπ της

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρού είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση καθώς βγάζει το πρώτο της τραγούδι και η κάμερα του Love it την εντόπισε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ την Πέμπτη 16/6, αποσπώντας της δηλώσεις για το νέο της βήμα, αλλά και για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα.

Το μοντέλο με πολύ ανεβασμένη διάθεση δεν κρύβει πια το ότι είναι ερωτευμένη και μιλάει ελεύθερα για τον άντρα, που της έχει κλέψει την καρδιά. Δε μιλάει απλά, αλλά έχει αρχίσει να του αφιερώνει και δημοσιεύσεις της, περιμένοντας τον να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο. Όσο για το μεταξύ τους τόνισε πως τον θαυμάζει πολύ και πως αυτό, που την τραβάει είναι το γεγονός ότι είναι αληθινός άντρας.

«Από μικρή είχα μια απάθεια στις αρνητικές κριτικές, δεν μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι προσβολή γιατί από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι όλα στο πρόγραμμα. Παλαιότερα είχα ακούσει κάποιες ανακρίβειες σχετικά με τον χωρισμό μου, σχετικά με τον πρώην άντρα μου, τα οποία ναι μεν με ενοχλούσαν γιατί άγγιζαν το προσωπικό επίπεδο, προτιμώ να μιλάνε για την δουλειά μου. Τη προσωπική μου ζωή επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν».

«Το θεωρώ αστείο γιατί είμαστε στο 2022 και νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις, αυτά που έχω κάνει εγώ όμως, είναι πολύ συγκεκριμένα».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογήθηκε: «Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένα υπέροχο άνθρωπος, πολύ δοτικός και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός και στο παιχνίδι κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται.

Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα, με συγκίνησαν.

Έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, είναι πολύ έντονα. Έχω δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να συμμετέχω στο Survivor, αλλά αφού δεν πήγα και φέτος που ήταν ο Στάθης, νομίζω δεν θα πάω ποτέ».