«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι» - Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούριου

Η απάντηση της παρουσιάστριας του Alpha

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι» - Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούριου

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6, μόλις λίγα 24ωρα μετά το σάλο που ξέσπασε με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό. Μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας φάρσας η παρουσιάστρια, πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου και τότε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετή συζήτηση και στα πλαίσια του παιχνιδιού και του «θάρρους ή αλήθεια», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης της ζήτησε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Με το άκουσμα αυτής της φάρσας η Μπάρκα έμεινε παγωτό, ενώ η Καινούργιου αναφώνησε: «Τι λες; Χάζεψες;»

«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις! Άλλες φορές είσαι πρώτη» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Δανάη Μπάρκα

Μία συγκινητική στιγμή είχε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή της, όταν προβλήθηκαν δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από συνέντευξή του στην οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Δανάη Μπάρκα, την οποία έχει μεγαλώσει σαν παιδί του, μιας και είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση τους.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Χρήστο στις συνεντεύξεις γιατί μετά κλαίω. Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μην σε έχει γεννήσει. Ο Χρήστος δεν είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς, ο βιολογικός μου μπαμπάς υπάρχει, τον λατρεύω. Νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνω πόσο αγαπάω τον Χρήστο, τρομάζω. Λέω δεν γίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος πυρήνας και να υπάρχει μεταξύ μας τέτοια αγάπη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Κάποτε όταν το έλεγα, θεωρούμασταν διαφορετική οικογένεια. Μου έλεγαν μένεις σε σπίτι που δεν λες μπαμπά; λέω μένω σε άλλο σπίτι σε άλλο σπίτι που λέω μπαμπά».