Τι φάση: Η ατάκα του Γιώργου Τσαλίκη που έκανε την Εβελίνα Νικόλιζα να ξελιγωθεί στα γέλια

Ζητούσε να σταματήσει το γύρισμα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τι φάση: Η ατάκα του Γιώργου Τσαλίκη που έκανε την Εβελίνα Νικόλιζα να ξελιγωθεί στα γέλια

Μέσα από την εκπομπή "Τι Φάση;" του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα παρακολουθούμε απολαυστικές φάρσες σε ανυποψίαστους πελάτες, - που δε μένουν ασχολίαστες στο Twitter -σε εστιατόρια και μπαρ, τις Κυριακές μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Στο τελευταίο επεισόδιο 19/6, μετά από το τέλος μιας φάρσας, οι παρουσιαστές είχαν έναν διάλογο που προκάλεσε άφθονο γέλιο. Δε μπορούσαν να σταματήσουν. Η Εβελίνα δεν μπορούσε να συνέλθει από το γέλιο μέχρι που ζήτησε να σταματήσουν το γύρισμα.

Η ατάκα του Γιώργου Τσαλίκη στην Εβελίνα Νικόλιζα

Γιώργος Τσαλίκης: "Εβελίνα θυμάσαι τότε που δεν είχαμε κινητά και βγαίναμε για να πιούμε έναν καφέ και ψάχναμε τηλεκάρτα ή παίρναμε από τα περίπτερα τηλέφωνο;"

Εβελίνα Νικόλιζα: "Ψάχνατε τηλεκάρτα; Είμαι πάρα πολύ μικρή αρχικά, αυτό να το διευκρινίσουμε. Ψάχνατε τηλεκάρτα; Πόσο χρονών ήσουν όταν βγήκαν τα κινητά; Εγώ στο γυμνάσιο είχα κινητό"

Γιώργος Τσαλίκης: "Φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερη"

Εβελίνα Νικόλιζα: "Κι εσύ φαίνεσαι σαν παιδί μου, αυτό με σκοτώνει! Θέλω να σταματήσουμε το γύρισμα. Θέλω να φύγω. Μπορώ;"

Εβελίνα Νικόλιζα: «Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Γιώργο Τσαλίκη»

Το πρωί της Τρίτης 19/4 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζει με τον Γιώργο Τσαλίκη μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχει σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χαρίσει άπλετο γέλιο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και με την εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη που είναι μια καινούργια εκπομπή και είχαμε άγχος για το πως θα πάει αλλά προς το παρόν αισθάνομαι ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».