Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γέννησε αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Γέννησε αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια
News 21.06.2022 08:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει και μάλιστα για δεύτερη φορά, μία πολύ αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία έγινε μαμά για δεύτερη φορά πριν από λίγες ώρες.

Η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία πριν από μερικές ώρες έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο έρχεται για να συμπληρώσει την υπέροχη οικογένειά της. Η ίδια άλλωστε στο παρελθόν έχει μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να κάνει παιδί (δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί).

Η ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτατζή μέσα από το μαιευτήριο

Η ίδια, λίγο μετά τη γέννηση της μικρής της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία έγραψε: «Απλά αυτό! Μπεμπάρα»!

Πέννυ Μπαλτατζή γέννα

«Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά...»

Η Πέννυ Μπάλτατζη μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε όταν προσπαθούσε να γίνει μαμά. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Εγώ", την έβαλαν να κάνει εξωσωματικές, ενώ τελικά απέκτησε το μωράκι με φυσικό τρόπο.

Βλέπουμε παιδιά που μεγαλώνοντας, ενστερνίζονται πρότυπα και καταστάσεις της οικογένειάς τους που δεν τους βοηθούν να εξελιχθούν και καταλήγουμε να έχουμε βία κι εγκληματικότητα μέσα στην κοινωνία μας….

Υπάρχουν παιδιά που για να μην απογοητεύσουν τους γονείς τους ή επειδή τους φοβούνται, κάνουν ό,τι τους πουν και δεν έχουν δική τους προσωπικότητα. Αυτό μας δείχνει, πόσο χειριστική είναι η ελληνική οικογένεια. Όλο αυτό γίνεται καταπίεση και κάνουν κακό στον εαυτό τους και τους άλλους. Είναι θέμα κοινωνικό, οικονομικό, συναισθηματικό. Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, αλλά θα λέω πάντα «ευχαριστώ» στους γονείς μου που διάβαζαν, έψαχναν και είχαν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους.

Πέννυ Μπάλτατζη εξωσωματικές

Έχεις περάσει και από μία δύσκολη φάση μέχρι να καταφέρεις να κάνεις παιδί. Τι σε δίδαξε όλο αυτό και τι λες σε όλες αυτές τις μητέρες που προσπαθούν εκεί έξω;

Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πλακούντας αυτός ο..." - Η τρυφερή ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτάτζη για την εγκυμοσύνη της

"Θέλετε να σας πω πως το έκανα;" - Η Πέννυ Μπαλτατζή σοκάρει με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Share