«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Μενεγάκη

«Η Ελένη με αναβάθμισε, της χρωστάω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

Εκθείασε την Ελένη Μενεγάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Αν το Mega και η Ελένη με θέλουν θα...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντινιάν, και τον "έστησε" στον τοίχο κάνοντας του ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά και για την συνεργασία του μαζί της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που φέτος μετά από χρόνια άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πλέον βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τη συνεργασία τους και όσα κέρδισε από αυτή αλλά και για το αν η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Ήταν μια επιμορφωτική χρονιά. Η Ελένη, όπως και περίμενα, είναι μια εμπειρία. Όπως πολύ σωστά είχα καταλάβει και από τις συζητήσεις μας, είναι εξέλιξη, είναι άλλη πίστα, είναι άλλος τρόπος να κάνεις τηλεόραση. Με την Ελένη κάνεις άλλη τηλεόραση, είναι άλλο πράγμα. Η Ελένη και η ομάδα της που έχει μάθει σε αυτό τον τρόπο δουλειάς, είναι μια διαφορετική οπτική του πως γίνεται η τηλεόραση από μέσα και του πως φαίνεται η τηλεόραση προς τα έξω. Είναι μια χορογραφία τηλεοπτική» είπε και συνέχισε,

«Έχω συμβόλαιο. Αν το Mega και η Ελένη με θέλουν θα είμαι και του χρόνου. Δε το έχουμε συζητήσει ακόμα».