Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο βίντεο με τον νέο της σύντροφο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Μέσα από το αμάξι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο βίντεο με τον νέο της σύντροφο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να απασχόλησε ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή καθώς ο πρώην σύντροφός της αποκάλυψε πως τον απάτησε, ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω και έχει αφήσει αυτή την θλιβερή ιστορία πίσω της.

Μάλιστα, πριν δύο μέρες, το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται στο ίδιο αυτοκίνητο με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ ποιος είναι) και έναν φίλο τους.

Το βίντεο της Κάτιας Ταραμπάνκο μέσα από το αμάξι του νέου συντρόφου της

Ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι της ζητούσαν να δείξει τον καλό της, εκείνη δεν κούνησε την κάμερα, ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο σύντροφός της μιλούσε και σχολίαζε τις ερωτήσεις που έκαναν οι followers.

Κάποια στιγμή λοιπόν η Κάτια δέχθηκε μία ερώτηση σχετικά με το αν την βοήθησε το GNTM στη ζωή της και εκείνη εξήγησε πως της άνοιξε πολλές πόρτες, ενώ της έδωσε και την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Η ανάρτηση που έφερε θύελλα αντιδράσεων

Συνεχίζεται για περισσότερες από 100 ημέρες ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος ίσως και να διαρκέσει «χρόνια», όπως προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

Πολλοί είναι οι celebrities που μιλούν συχνά για το εν λόγω θέμα, ειδικά εκείνοι που κατάγονται από την Ουκρανία, όπως για παράδειγμα η Τζούλια Νόβα, σε αντίθεση με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μάλιστα, ένας διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε: «Δεν είναι άβολο που δε μιλάς για την Ουκρανία, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;».

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».