«Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις...» - Εκτός εαυτού ο Παπανώτας στον αέρα του Happy Day λόγω του Μουτσινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις...» - Εκτός εαυτού ο Παπανώτας στον αέρα του Happy Day λόγω του Μουτσινά

Σούσουρο προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς για ακόμα μια φορά μετά τις δηλώσεις του στο «Καλό Μεσημεράκι», λίγες μέρες μετά το δημόσιο coming out του. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας 20/6 ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον συνεργάτη του «Happy Day».

Στο ξεκίνημα της εκπομπής το πρωί της Τρίτης 21/6, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν φανερά εκνευρισμένος με την διάσταση που έλαβε το θέμα και δεν προσπάθησε να το κρύψει άλλωστε.

Έξαλλος ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Νίκο Μουτσινά

«‘Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….

Σε άλλη σημείο συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας απαντώντας στην Τίνα Μεσσαραπούλου: «Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε.

Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά…Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε», ολοκλήρωσε.

Τέλος η διαπραγμάτευση για το μέλλον του Παπανώτα στο Happy Day

Το τέλος των εκπομπών για την σεζόν 2021-2022 είναι πολύ κοντά με αποτέλεσμα να συζητιέται διαρκώς το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τα προγράμματα, που παρακολουθούμε αλλά και όλα τα νέα για τις επίσημες μεταγραφές.

Το όνομα του Δημήτρη Παπανώτα ήταν εμφιλεγόμενο για το Happy Day, που τον παρακολουθούμε, με τους ισχυρισμούς της αποχώρησής του, να ακούγονται πολύ. Την Παρασκευή 10/6 μέσα από το Love it υπήρξε ωστόσο επίσημη ανακοίνωση, πως υπέγραψε για την επόμενη σεζόν.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε πολύ αντικειμενικά για τον συνάδελφο της όταν ήρθε η ώρα, παρά το γεγονός ότι εκείνος την είχε αδειάσει δημοσίως, στο παρελθόν.

«Υπήρχαν δημοσιεύματα, που θέλαν τον Δημήτρη Παπανώτα εκτός Ηappy Day...όντως υπήρχε ένα θέμα στις αρχές της εβδομάδας, παρ' όλα αυτά νομίζω ότι τελείωσε γρήγορα, τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν και θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα του Happy Day».