Με καλοκαιρινή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα - Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού

Το casual style του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καλοκαιρινή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα - Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού

Πέταξε την «στολή» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απόλαυσε μια καλοκαιρινή βραδιά μαζί με την σύζυγό του, στο Ηρώδειο. Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα και την Μπέτυ Μπαζιάνα που το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου, έδωσαν το παρών στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, προς τιμήν του συνθέτη Απόστολου Καλδάρα και φυσικά από αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρευρέθηκε και στο Athens Pride Festival (δείτε εδώ σχετικό βίντεο).

Στο Ηρώδειο ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα καταχειροκρότησαν τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και από κοντά, εκεί τους πέτυχε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.

Εκείνη φορούσε μια ολόσωμη μπεζ φόρμα, ενώ επέλεξε τόσο τα μαλλιά της, όσο και το μακιγιάζ να είναι επιμελώς ατημέλητα. Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε ένα λινό πουκάμισο και το συνδύασε με αντρικά mules.

Περιστέρα Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα

Το κοινό στοιχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Αλέξη Τσίπρα

Μπορεί ο ένας να είναι πολιτικός και η άλλη παρουσιάστρια, η αλήθεια είναι όμως πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ένα κοινό, το οποίο μάλιστα αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να πραγματοποίησε το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Mega και μάλιστα πριν από μερικές μέρες έκανε ένα Instagram Live στο οποίο αποκαλύφθηκε το στοιχείο που τη συνδέει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους πίνακες του Έλληνα εικαστικού Κωστή Γεωργίου.

Και οι δύο διαθέτουν ένα έργο τέχνης από τη σειρά Torous, με πρωταγωνιστές των συνθέσεων ταύρους.