«Όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα...» - Βίντεο με Καπουτζίδη και Τσίπρα από το Athens Pride 2022

Σε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα...» - Βίντεο με Καπουτζίδη και Τσίπρα από το Athens Pride 2022

Η μεγάλη γιορτή του Athens Pride έλαβε χώρα το Σάββατο 18/6 και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα όπου από το πρωί γινόταν χαμός από κόσμο. Πολλοί ήταν εκείνοι που παρευρέθηκαν και μεταξύ αυτών και αρκετοί πολιτικοί όπως ο Αλέξης Πατέλης, ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην πλατεία και συναντήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρουσιαστή της βραδιάς του Pride, ξεκινώντας τη συζήτηση με μία όμορφη αποκάλυψη.

«Να σου πω επίσης ότι είσαι ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών μου από το “Παρά πέντε”» είπε αρχικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, ο Καπουτζίδης, ο οποίος πρόσφατα έκανε δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ, προχώρησε σε μία ιδανική πρόταση με τον Τσίπρα ετοιμόλογο να απαντά. Τη συζήτησή τους δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση Καπουτζίδη - Τσίπρα για τη συνεργασία όλων στο Athens Pride 2022

«Ως πολυκομματικός παρουσιαστής, εγώ εύχομαι πραγματικά να συνεργαστείτε όλες οι πλευρές, διότι όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα, θέλουμε και αυτά τα δικαιώματα να έχουνε πολλά χρώματα»

«Η εμπειρία δείχνει ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Όσα περάσαμε όσο ήμασταν κυβέρνηση τα περάσαμε μόνοι μας, δυστυχώς, και τώρα που είμαστε αντιπολίτευση καταθέτουμε μια πρόταση (σ.σ. για την ισότητα στο γάμο), αλλά θα ήταν χαρά μας να την υιοθετήσει η σημερινή κυβέρνηση και να την ψηφίσουμε μαζί», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή με τα παιδιά του από το Athens Pride 2022

Ένας από τους παρευρισκόμενους του Athens Pride 2022 ήταν και ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζης, που κατέβηκε στις εκδηλώσεις μαζί με τα δύο παιδάκια του. Το φετινό Pride πραγματοποιήθηκε με σύνθημα «Άνευ όρων - Unconditional» και έστειλε μηνύματα ισότητας αποδοχής και ελευθερίας της έκφρασης, κάτι που και ο ίδιος ήθελε να εμφυσήσει από νεαρή ηλικία ως αξίες στα δύο τέκνα του.

Ο Τουτουντζής άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ τρυφερός πατέρας, αφού προσπαθεί να περνάει δημιουργικό χρόνο με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με το σύντροφό του. Το Πάσχα μάλιστα, που υπήρχε περισσότερος χρόνος και από τις δύο πλευρές είχε αναρτήσει φωτογραφία τους όπου είχαν πάει για Bowling αποκομίζοντας στιγμές χαράς και ατελείωτου παιχνιδιού.

Ο Παντελής Τουτουντζής με τα παιδιά του στο pride

«Η αγάπη κάνει την οικογένεια και όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για αυτό !! Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι», έγραψε ο Παντελής Τουτουντζής στη λεζάντα της ανάρτησης του.