«Εγώ την Κατερίνα τη θαύμασα ...» - Ο Leon of Athens άκρως συγκινητικός για την σύντροφό του, Κατερίνα Ντούσκα

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του τραγουδιστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εγώ την Κατερίνα τη θαύμασα ...» - Ο Leon of Athens άκρως συγκινητικός για την σύντροφό του, Κατερίνα Ντούσκα

Ο Leon of Athens βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 20/6 στο The 2Night Show και παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, Κατερίνα Ντούσκα (δείτε την εδώ πρώτη φορά με μαγιό), η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2019.

Οι δηλώσεις του Leon of Athens για την Κατερίνα Ντούσκα

«Με την Κατερίνα Ντούσκα είμαστε μαζί και στη ζωή. Η Κατερίνα έχει πιο πολύ ταλέντο από μένα! Εάν μας έκαναν πρόταση να πάμε μαζί στη Eurovision θα απαντούσα όπως απάντησα και πριν. Πάνω απ όλα είναι το τραγούδι, το υλικό.

Στη Eurovision συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα, είναι μία δύσκολη μάχη. Εγώ την Κατερίνα τη θαύμασα πάρα πολύ εκεί πέρα, θαύμασα το πώς αντεπεξήλθε στις δυσκολίες και έβαλε ξανά την Ελλάδα στον τελικό. Η Eurovision έδωσε πάρα πολλά στην Κατερίνα και σε μένα».

Λίγα λόγια για τον Leon of Athens

Είναι μαζί με την Κατερίνα Ντούσκα αρκετά χρόνια και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, όπως ήταν μαζί της και όταν εκπροσώπησε την Ελλαδα στην Eurovision 2019.

  • Είναι ευρύτερα γνωστός στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως Leon of Athens, αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Τιμολέων Βερέμης.
  • γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 2 Φεβρουαρίου του 1986
  • Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και
  • το 2010 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Futrue.
  • έχει σπουδάσει Φιλοσοφία.
  • Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες. Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.