Βάλανε τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την σχέση Σταματίνας Τσιμτσιλή και Κατερίνας Καινούργιου

«Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα φτάσει, με ρώτησε αν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάλανε τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την σχέση Σταματίνας Τσιμτσιλή και Κατερίνας Καινούργιου

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν το παρών σε μια φιλανθρωπική επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, με τις δύο παρουσιάστριες να μιλούν λίγο αργότερα στις κάμερες και τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είπε η δεύτερη για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 21/6 μετά την εκπομπή Happy Day και αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα μετά την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η Τσιμτσιλή έβαλε τέλος στις φήμες περί κόντρας με την Καινούργιου

«Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα φτάσει, με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε από κοινού δηλώσεις. Της απάντησα πως εννοείται και μάλιστα φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο που έλεγε ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Καινούργιου - Τσαγκρίδη

«Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες… Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν.

Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά. Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.