Τσακώθηκαν Οικονομάκου - Λασκαράκη; Η φωτογραφία με όλη την αλήθεια

Ποια είναι τελικά η σχέση των δύο γυναικών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τσακώθηκαν Οικονομάκου - Λασκαράκη; Η φωτογραφία με όλη την αλήθεια

H Αθηνά Οικονομάκου έκανε πριν μερικές ώρες ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μεταξύ άλλων κάποιος θέλησε να τη ρωτήσει ποια είναι η σχέση της με την Βάσω Λασκαράκη μιας και οι δυο τους δεν κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις και εμφανίσεις.

Μάλιστα, το ίδιο ζήτημα είχε προκύψει ξανά πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα πριν περίπου έναν χρόνο, με την Αθηνά Οικονομάκου να εξηγεί για ακόμη μια φορά πως δεν έχει συμβεί τίποτα άσχημο μεταξύ τους, απλά δεν είχαν χρόνο να βρεθούν πέρσι μέσα στο καλοκαίρι καθώς έκαναν διακοπές σε διαφορετικά μέρη.

Ωστόσο, πολλοί διαδικτυακοί τους φίλοι φαίνεται πως υποψιάζονται ξανά πως κάτι τρέχει, με την Αθηνά Οικονομάκου να απαντά πως η σχέση της με την Βάσω Λασκαράκη είναι αδερφική, με την δεύτερη μάλιστα να αναδημοσιεύει αυτό το story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως οι δύο ηθοποιοί είναι φίλες αλλά και κουμπάρες καθώς η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η απάντηση της Οικονομάκου για την σχέση της με την Λασκαράκη

Η απάντηση της Οικονομάκου για την σχέση της με την Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη στη βάφτιση της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος το Σάββατο 18/6 έκαναν μια πολύ όμορφη βάφτιση για την μικρή τους κόρη Σίεννα Ηλέκτρα, στο Γύθειο, εκεί από όπου κατάγεται η ηθοποιός. Φυσικά και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και ανάμεσα στους φίλους της Αθηνάς, δε μπορούσε να μην είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Οι δύο τους είναι δύο πολύ καλές φίλες και πάντα η μία παρευρίσκεται στις σημαντικές στιγμές της άλλης, όπως συνέβη και αυτή φορά. Σε μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε να χαμογελάει δίπλα στη φίλη της και στην Νικόλ Παναγιώτου με ένα μακρύ, λευκό φόρεμα.

«Γύθειο
Μια όμορφη μέρα γεμάτη αγάπη.
————————-
@athinao1konomakou #baptismday #sienna #hlektra 18-06-22
@nikolpanagiotou #συνκουμπάρες»

Λασκαράκη - Παναγιώτου - Οικονομάκου