«Μου λέει και πράγματα που δε μπορώ να πω» - Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Το διάβασε στον αέρα της εκπομπής της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου λέει και πράγματα που δε μπορώ να πω» - Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Ο Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως είναι από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής του ΣΚΑΪ(δείτε εδώ τι τηλεθέαση στο κανάλι χθες 20/6) «Σήμερα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου. Μάλιστα, παρακολουθώντας την εκπομπή το πρωί της Τρίτης 21/6, έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια προκειμένου να της ανακοινώσει ότι έχει γίνει πλέον ειδικός σε σχέση με τα θέματα με τα εξοπλιστικά.

Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στην Μαρία Αναστασοπούλου

«Όσοι μας παρακολουθούν έξι χρόνια που κάνουμε την εκπομπή “Σήμερα”, ξέρουν ότι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Παρακολουθεί από τις έξι το πρωί που κάνει διάδρομο. Ο οποίος πια μου ανακοινώνει ότι έχει γίνει expert στα εξοπλιστικά. Μου λέει και άλλα πράγματα που δε μπορώ βεβαίως να πω» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, διαβάζοντας το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί παρακολουθεί τη σωστή εκπομπή. Είναι στη σωστή εκπομπή ο Άκης», απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο σεφ θα έπρεπε να κάνει ένα γλυκό με αντίστοιχη ονομασία, όπως τα εξοπλιστικά.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου μετά τον ΣΚΑΪ

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο "φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν την Μαρία Αναστασοπούλου να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ καθώς οι συζητήσεις στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να μην αποδίδουν καρπούς.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», η γνωστή δημοσιογράφος ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από τα αντίπαλα κανάλια του ΣΚΑΪ. Η ίδια μπορεί να είπε "όχι" στην συνέχιση της συνεργασία της, ωστόσο ήταν κάτι που όπως φαίνεται το μετάνιωσε αρκετά.

Μάλιστα, η αποχώρησή της είναι το μόνο σίγουρο πως θα προκαλέσει αρκετές αναταραχές μιας και αντί να κλείνουν τα "μέτωπα" για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως οι θέσεις αδειάζουν.