«Προσωπικά έχω...» - Το σχόλιο της Πέγκυς Ζήνα για την κόντρα της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

«Δεν έχουμε βρεθεί αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προσωπικά έχω...» - Το σχόλιο της Πέγκυς Ζήνα για την κόντρα της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Πέγκυ Ζήνα, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τη διαμάχη που είχε με τον Μιχάλη Ρακιντζή το 2002 για την Eurovision, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το δικό της σχόλιο για τον Light.

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα για τον Μιχάλη Ρακιτζή

«Έχει πλάκα που με βλέπω να τσακώνομαι για την Eurovision. Γελώ πάρα πολύ. Ότι έλεγα πως είναι playback. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ρακιντζής κι ακόμα μου αρέσει.

Είναι συνδυασμένος με μία πολύ ωραία εφηβική μου μεριά. Δεν έχουμε βρεθεί αλλά προσωπικά την έχω λύσει τελείως (αυτήν τη διαμάχη). Τον αγαπώ εννοείται» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Δε μου άρεσε καθόλου! Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Πέγκυ Ζήνα κατά την διάρκεια μιας βραδινής εξόδου της. Η γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show αποκαλύπτοντας πως είναι κάτι που σίγουρα δε θα ξαναέκανε.

«Τη δοκίμασα την κριτική επιτροπή. Ήταν μια εμπειρία, τελείωσε νομίζω για μένα. Δε θέλω να το ξανακάνω. Δε μου άρεσε καθόλου. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Κακώς το πήρα βαριά γιατί είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε τρεις μήνες. Πιο πολύ στεναχωριόμουν που αυτοί που απέρριπτα ήταν εκείνοι που δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα, η οποία υπήρξε εξίσου πρόσφατα αφοπλιστική και για μερικές συνεργασίες της.