Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη - Μένει ή φεύγει;

Είναι επίσημο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη - Μένει ή φεύγει;

Και του χρόνου συνεχίζει η Ζήνα Κουτσελίνη την εκπομπή της στο STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τις περισσότερες φορές παραπάνω από ικανοποιητικά, με τον σταθμό να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου της.

Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Το Star βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».

Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Πόσα έπαιρνε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Alter;

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία το Πάσχα έκανε αρκετες εξορμήσεις με μία από αυτές να είναι στην Αρχαία Κόρινθο, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 28/4, σχολιάστηκε η τούρτα γενεθλίων της Ζήνας Κουτσελίνη και η έκπληξή της στον αέρα της δικής της εκπομπής.

Την ώρα που η παρουσιάστρια σχολίαζε με το υπόλοιπο πάνελ όλα όσα συνέβησαν, η συζήτηση κατέληξε με τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκαλύπτει την πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη στο παρελθόν. Η ίδια του είχε προτείνει να πάει στο κανάλι της με την αμοιβή των 8.000 ευρώ το μήνα, ωστόσο εκείνος, όπως, φαίνεται, είχε αρνηθεί.

Έτσι, τον λόγο πήρε η Σταματίνα, η οποία μίλησε γενικότερα για τις αμοιβές που έδιναν παλαιότερα και συγκεκριμένα στο κανάλι του Alter. Το ποσό ήταν αστρονομικό, παρόλα αυτά ανέφερε πως δεν κράτησε για πολύ αυτό και ξεκίνησαν να υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα.

«Τότε βέβαια στο Alter δίνανε πολλά λεφτά. Οι παρουσιάστριες έπαιρναν 40.000 ευρώ το μήνα. Μετά φαλίρισε το μαγαζί. Ρώτα και εμάς που μείναμε με 8 μηνιάτικα απλήρωτα. Τότε υπήρχαν χρήματα, μετά φαλίρισε το πράγμα. Στην ακμή του ήταν 3 με 4 χρόνια. Από το 2005 μέχρι το 2008 που άρχισαν τα προβλήματα», δήλωσε η παρουσιάστρια.