Για πρώτη φορά χαμογελά δίπλα στον σύντροφό της - Η ανάρτηση της Φαμέλη με τον αδερφό του Τότσικα

Πολύ ταιριαστοί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Για πρώτη φορά χαμογελά δίπλα στον σύντροφό της - Η ανάρτηση της Φαμέλη με τον αδερφό του Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι πολύ καλά στην ζωή της αφού η επαγγελματική της πορεία στην ηθοποιεία τρέχει με ασύλληπτους ρυθμούς αλλά και ερωτικά της είναι σε μια ισορροπία. Η σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, τον Θανάση Τότσικα είναι γνωστή.

Παρ' όλο που έχει μιλήσει και δημόσια για τον άνθρωπο της και ενώ κάνουν κάποιες κοινές, δημόσιες εξόδους μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει κάποια ανάρτηση μαζί του στα social media. Γενικότερα το προφίλ της στο instagram είναι πολύ ενεργό, απλώς δεν είχε δείξει τη σχέση της. Την Τρίτη 21/6 όμως δημοσίευσε μαζί του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, από την οποία φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο ταιριαστοί είναι.

Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα

Φαμέλη -Τότσικας

Όσα έχει δηλώσει η Φαμέλη για τη σχέση της

Είσαι όμως ερωτευμένη αυτή την εποχή;

Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές.

Μένετε μαζί;

Οχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή.

Απόστολος Τότσικας Θανάσης Τότσικας

Τι αποζητάς αυτή την εποχή;

Νομίζω τίποτα, είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους.