Μεγάλη χαρά στο σπίτι τους - Η τεράστια κατάκτηση του γιου της Ψαρρού και του Καράβα

Περήφανοι γονείς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μεγάλη χαρά στο σπίτι τους - Η τεράστια κατάκτηση του γιου της Ψαρρού και του Καράβα

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά να αποτελούν την προτεραιότητα σε ό,τι και αν κάνουν σε αυτή τη ζωή. Μπορεί οι υποχρεώσεις τους να είναι πολλές αλλά ποτέ δεν λείπει τίποτα για κανένα από τα δύο.

Μετά τα λαμπερά γενέθλια για τον γιό τους, η Ραφαέλα μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως ένα χρυσό μετάλλιο μπήκε στο σπίτι τους. Περήφανοι γονείς λοιπόν είναι και οι δύο όχι μόνο για την κατάκτηση του παιδιού τους αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του.

Το χρυσό μετάλλιο που πήρε ο γιος της Ραφαέλας Ψαρού και του Γιώργου Καράβα

Ψαρρού -μετάλλιο γιος

Ψαρρού - Γιος

“Τα παιδιά μου είναι..."

Την Κυριακή 13/3, ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Traction και μίλησε με τον Κώστα Στεφανή για την σχέση με την γυναίκα του, τα παιδιά του και τα σχόλια που δέχεται από αυτά.

Ο έρωτάς του coach του GNTM με την Ραφαέλα Ψαρρού είναι απαράλλακτος, κάτι που δηλώνει συχνά και ο ίδιος όπως έκανε και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ η σχέση του με τα παιδιά του είναι πολύ καλή και μάλιστα τον συμβουλεύουν και για τη δουλειά του, όταν τον βλέπουν στην τηλεόραση.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του: «Είμαι ερωτευμένος, περνάω ωραία! Η Ραφαέλα είναι ένα παιδί το οποίο, πέρα από το ότι είναι πανέμορφη και κούκλα, έχουμε πολύ ωραίες στιγμές και καλή χημεία. Δεν με πιέζει, έχω τον χρόνο με τους φίλους μου και αντιστοίχως έχει κι εκείνη τον χρόνο της».

Όσον αφορά τα παιδιά του είπε: «Ο Φίλιππος είναι 9 ετών και η Κάλλη είναι 7. Μου κάνουν παρατηρήσεις όταν με βλέπουν στην τηλεόραση. Γενικότερα τα παιδιά μου είναι αυστηροί κριτές και κριτές τους οποίους ακούω».

Αυτό, όμως, που άκουσε και τον συγκίνησε ήταν το σχόλιο του γιου του: «Το πιο σωστό σχόλιο το έχει κάνει ο γιος μου: “Μπαμπά, είσαι ακριβώς όπως σε βλέπω στην πραγματική ζωή, έτσι είσαι και στην τηλεόραση”. Για μένα είναι μεγάλη επιτυχία αυτό».