Γιώργος Καράβας: «Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε! Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από...»

«Την ποθώ ως γυναίκα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Καράβας: «Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε! Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από...»

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2nightShow, εξέφρασε τον ατέλειωτο έρωτα του για τη γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού!

Το επιτυχημένο μοντέλο διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου κούκλα γυναίκα του, οι οποίοι και έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και πραγματοποιούν κάθε τους όνειρο από κοινού.

Τα social media αρκεί κανείς να επισκεφτεί για να δει την ονειρεμένη ζωή, που έχουν φτιάξει, με καθημερινά στιγμιότυπα μιας αληθινής αγάπης! Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν ήταν όλα ρόδινα, ωστόσο τα καλά κρατούν περισσότερο. Στις δηλώσεις του μοντέλου, μετά την εμφάνισή στο late night show, τα λόγια καρδίας για τη Ραφαέλα άγγιξαν πολλούς!

Τι ανέφερε ο Γιώργος Καράβας για Ψαρρού και τα παιδιά τους

«Με τη Ραφαέλα αγαπιόμαστε, περνάμε ωραία, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της μετά από 10 χρόνια, την ποθώ ως γυναίκα, περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

«Με καλούν για δουλειές στο εξωτερικό αλλά λόγω πατρότητας δεν μπορώ να φεύγω όπως στο παρελθόν. Είναι μία ριζική αλλαγή και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά μου».

Τα λόγια καρδιάς, που ανταλλάσσει το ζευγάρι - Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους

Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα ήταν η αγαπημένη σύζυγός του, Ραφαέλλα Ψαρρού. Η ίδια ήταν στα παρασκήνια του GNTM στο χθεσινό live. Βέβαια, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση όπου έκανε πασαρέλα με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καράβα

Στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «G.N.T.M 4 final! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω». Έτσι, ο Γιώργος Καράβας έγραψε: «Ότι ειμαι το χρωστάω σε σένα! Σ' αγαπώ».

Καράβας - Ανάρτηση