Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρρού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας μαζί με την Ραφαέλα Ψαρρού είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Από την άλλη, κι οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς γνωστοποίησαν πρόσφατα ότι ταξίδεψαν οικογενειακώς στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Φιλανδία.

Έτσι, η Ραφαέλα Ψαρρού εκμεταλλεύτηκε το εντυπωσιακό σκηνικό και δημοσίευσε την πιο ξεχωριστή φωτογραφία από τη Λαπωνία. Η ίδια λοιπόν, πριν λίγες ημέρες καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ρούχα, μόνο με μία κουβέρτα έχοντας για φόντο ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, σαν ζωγραφιά.

Οι αναρτήσεις Ψαρρού - Καράβα από το ταξίδι τους στο εξωτερικό

«Μπορεί ο coach να μπει στη θέση του κριτή» - Η αινιγματική δήλωση του Καράβα για το GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/12) ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.

Ο coach του ριάλιτι αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που του δόθηκε για να παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό του GNTM 4.

«Οι ρόλοι σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό.

Με πήρε μία μέρα ο Μάνος και μου λέει πως θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις τον τελικό του GNTM; και του είπα με χαρά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.