Γιώργος Καράβας: Το τρυφερό σχόλιο στην ανάρτηση του συζύγου του μετά τον τελικό του GNTM 4

«Ότι είμαι το χρωστάω σε σένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Το τρυφερό σχόλιο στην ανάρτηση του συζύγου του  μετά τον τελικό του GNTM 4

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 είδαμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας με τον Γιώργο Καράβα να έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Βίκυς Καγιά η οποία βρισκόταν πάντα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν και η αγαπημένη σύζυγός του, Ραφαέλλα Ψαρρού. Η ίδια ήταν στα παρασκήνια του GNTM στο χθεσινό live. Βέβαια, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση όπου έκανε πασαρέλα με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καράβα

Στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «G.N.T.M 4 final! @yiorgoskaravas_official πραγματικά υπέρλαμπρος! Σ´αγαπωωω και σε καμαρώνω». Έτσι, ο Γιώργος Καράβας έγραψε: «Ότι ειμαι το χρωστάω σε σένα! Σ' αγαπώ».

Καράβας - Ανάρτηση

«Έχω ψάξει το κινητό της και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (5/10) ο Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του σύζυγος, Ραφαέλα Ψαρρού, οι οποίοι μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, για τον γάμο τους και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε και πως στο παρελθόν τσέκαρε πολύ συχνά το κινητό της Ραφαέλας Ψαρρού μιας και κατά τη γνώμη του δεν είναι κάτι κακό. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία γιατί παρατηρώ κάποια στοιχεία επάνω του που μου αρέσουν, όπως η ωριμότητά του. Τα παιδιά μας είναι πολύ τυχερά που έχουν μια τέτοια μαμά», είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Είμαι λίγο αυστηρή με τα παιδιά μου και θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους», πρόσθεσε η Ραφαέλα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας παραδέχτηκε: «Το κινητό μου είναι σχεδόν πάντα επάνω στο τραπέζι. Το έχω ψάξει το κινητό της, θεωρώ δεν είναι κακό. Εγώ είμαι ερωτευμένος, όπως και η Ραφαέλα είναι μαζί μου. Το έχω ψάξει το κινητό της, περισσότερο όμως στο παρελθόν».