Τα κουμπαράκια μαζί - Η Μπεκατώρου και η Υβόννη στα παρασκήνια της συναυλίας του Ρέμου

Κατασυγκινημένος ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα κουμπαράκια μαζί - Η Μπεκατώρου και η Υβόννη στα παρασκήνια της συναυλίας του Ρέμου

Εδώ και λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία για το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο άλσος, η οποία εκ του αποτελέσματος πήγε πολύ καλά, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες είδαμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν ήταν μόνος του στα backstage, αφού όπως πάντα στο πλάι του ήταν η γυναίκα του αλλά και η κουμπάρα του. Είναι γνωστό, πως η Μαρία Μπεκατώρου έχει βαφτίσει τη μικρή Ελένη και πως η σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Ρέμος - Μπεκατώρου - Μπόσνιακ

Τα τραγούδια της Μπεκατώρου με την Μπόσνιακ

Το βράδυ της Τρίτης 7/9 η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε παρέα με την Υβόννη Μπόσνιακ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι πολύ σημαντικό, το ότι βλέπουμε μέσα στο χώρο της showbiz τέτοιες αληθινές και δυνατές φιλίες να κρατάνε. Για την έξοδό της η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι το οποίο συνδύασε με φλοράλ ψηλοτάκουνα και πραγματικά εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει μια ανάρτηση στο instagram στην οποία εμφανίστηκε πολύ φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φυσικά να προσθέσει κανένα φίλτρο. Η κίνησή της αλλά και η εμφάνισή της ενθουσίασε τους followers όπου την αποθέωσαν στα σχόλια(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε μπει πλήρως σε ρυθμούς Αντώνη Ρέμου, καθώς τραγούδαγε τις επιτυχίες του και την ξέφρενη διάθεσή της κατέγραψε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Στο τέλος του story μάλιστα εμφανίστηκε και η σύζυγος του Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, για να ενισχυθεί το ντουέτο.

Η Μπεκατώρου είναι κολλητή με την Μπόσνιακ, αλλά πέρα από το φιλικό κομμάτι της σχέσης τους, ο δεσμός τους είναι ακόμα πιο βαθύς. Η 48χρονη παρουσιάστρια έχει βαφτίσει την κόρη του μοντέλου και του τραγουδιστή, Ελένη, και της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Μπεκατώρου στην έξοδο στο Ρέμο